Φτάνει με τις βλακείες για Πανόπουλο !

Διαβάζουμε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι υπάρχει – λέει – προσπάθεια από μερίδα φιλάθλων ( ; ) της Ξάνθης να…μεταπειστεί ο Πανόπουλος και να παραμείνει στον σύλλογο. Πιστέψτε μας, είναι η ίδια μερίδα φιλάθλων ( ; ) που ΔΕΝ πατάει στο γήπεδο. Φυσικά όσα λένε κοινοποιούνται, είπαμε, τα social media και ότι προβάρει ο καθένας μας , γίνονται έρμαιο του κάθε δημοσιογράφου για κανένα κλικ παραπάνω.

Ο μεγαλομέτοχος τις έχει πάρει τις αποφάσεις του. Δεν μεταπείθεται και θα κάνει πράξη αυτό που έχει πει. Την αποχώρηση του. Για το τι θα γίνει μετά ; Σε επόμενο άρθρο. Μέχρι τότε σεβαστείτε την απόφαση του να αποχωρήσει.  Όταν ήταν εδώ είδαμε την στήριξη σας . Να κρατάτε τουλάχιστον μια σταθερή γραμμή στην ζωή σας. Όχι ήξεις-αφήξεις.

Και να παρέμενε ένας άνθρωπος στην ΠΑΕ που έχει οριστικοποιήσει τα τελευταία χρόνια την….στάση του, ΚΑΚΟ της κάνετε με το να παρακαλάτε για κάτι άλλο. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ θα έκανε στην ΠΑΕ αυτό μεταγενέστερα. Βλέπετε τι ζήσαμε τα τελευταία δυο χρόνια. Χρειαζόμαστε ενεργοποίηση ανθρώπων και όχι αδρανοποίηση.

Δείτε τώρα τι θα γίνει με τις ομάδες σας…και αφήστε τον ΑΟΞ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *