Κανένα ΜΠΑΡΑΖ ΔΕΝ θα γίνει.Αν και στην Ελλάδα είμαστε.

Επειδή ΚΑΙ εμείς γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ΑΚΟΜΑ και οι ίδιοι οι αρεοπαγίτες δικαστές απόρησαν με τις ημερομηνίες – “σκάνδαλο” που δόθηκαν από την ΕΠΟ.

Επειδή ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ στέκει πουθενά αυτό που έκανε η Ομοσπονδία και μοιάζει πραξικοπηματικό , να αλλάξει χωρίς την σύμφωνη γνώμη UEFA / FIFA τις προκηρύξεις του πρωταθλήματος ΜΕΤΑΤΕΘΟΝΤΑΣ το μπαράζ από τα τέλη του Ιούλη στα τέλη του Αυγούστου, κυκλοφορεί ήδη στην “πιάτσα” των παραγόντων ότι το ενδιαφέρον έχει φύγει από το αν θα γίνει μπαράζ.

Αυτό ΔΕΝ θα γίνει. ΔΕΝ γίνεται να έχουμε μπαράζ για παιχνίδι στις 29 Αυγούστου και έναρξη πρωταθλήματος στις δώδεκα του Δεκέμβρη. Υπάρχει έξαρση της έννοιας “αθέμιτος ανταγωνισμός” και διαφέρει κατά πολύ από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει με τα νέα ρόστερ και θα έχει μια μορφή γιορτής για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Η ΕΠΟ ΔΕΝ θέλει να κάνει τον “κακό” στην υπόθεση, ρίχνει το “μπαλάκι” στους δικαστές που αυτοί με την σειρά τους θα επιστρέψουν την συζήτηση σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα για το ΤΙ θα πράξουν με τις κατηγορίες.

Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το πόσοι θα βρίσκονται στην επόμενη Σούπερ Λίγκα . Αυτήν την στιγμή συζητάμε για έναν ΔΕΔΟΜΕΝΟ αριθμό 14 ομάδων καθώς με την ακύρωση των μπαράζ η Ξάνθη ΣΩΖΕΤΑΙ. Επειδή όμως η λήξη του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2 συνέβη ΕΠΙΣΗΣ νόμιμα, ο Απόλλωνας Σμύρνης ανεβαίνει ΚΑΙ αυτός οπότε πάμε στις 15 ! Το θέμα όμως είναι ΤΙ θα γίνει με τα Χανιά που πιέζουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ και με συνεχόμενες προσφυγές στα διαιτητικά δικαστήρια.

Η απάντηση είναι μια : 15 ή 16. Μπαράζ ΔΕΝ γίνεται. Είναι παράνομο. Δεύτερο κάζο μετά την υπόθεση Ντουρμισάι…δεν θέλει η ΕΠΟ. Και το γνωρίζουν.

ΥΓ : Για τον Ολυμπιακό η σεζόν έχει τελειώσει βάση προκήρυξης και το παιχνίδι με την ΑΕΚ ΔΕΝ έπρεπε να γίνει στις 30 του Αυγούστου αλλά στα τέλη του Ιούλη. Ναι, αλλά το μπαράζ όμως έπρεπε να γίνει. Παράλογο ; Κανείς δεν απαντάει, άρα ( για αυτούς ) λογικό.

ΥΓ1 : Αφού ακυρωθεί το μπαράζ, η Ξάνθη προχωράει σε συνεχόμενες ανακοινώσεις.

ΥΓ2: Τέσσερις ομάδες η Ελλάδα στην Ευρώπη την σεζόν 2021-2022. Όλα καλά, όλα ανθηρά. Ορίστε !

YΓ3 : Η χτεσινή απόφαση για την ΜΗ κλήρωση της έδρας ήταν ΤΥΠΙΚΗ, δεν είχε να κάνει με την Δευτέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *