Παιδιά μας ! Σοβαροί, ΤΡΕΞΤΕ, δείξτε, ΧΑΡΕΙΤΕ !

Φυσικά και θα το διαβάσετε. Και εγώ αν ήμουν στην θέση σας θα “ρουφούσα” κάθε άρθρο που θα υπήρχε είτε για μένα είτε για την ομάδα μου. Θα προσπαθούσα να ΜΗΝ με γέμιζε με άγχος αλλά με ενέργεια. Μια κουβέντα είναι αυτό, θα μου πείτε. Η ψυχούλα σας το ξέρει και καλείστε από εκεί που αντιμετωπίζατε ποδοσφαιριστές ίδιας ηλικίας να ανταγωνιστείτε ποδοσφαιριστές που έκαστος έχει 50-100-200 παιχνίδια στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και τι έγινε ; Κάπως δεν θα έπρεπε να  ξεκινήσετε ; Θα μου πείτε έτσι βίαια ; Δεν έχει σημασία. Κοιτάξτε πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά.

Ο κόσμος της Ξάνθης, αν θέλετε καλύτερα ο μέσος φίλαθλος του ΑΟΞ, έχει μάθει ΑΛΛΙΩΣ το ποδόσφαιρο είναι η αλήθεια. Ακόμα και στις κακές μας αγωνιστικές περιόδους ξέραμε πώς είχαμε την δυνατότητα να αναδείξουμε 2-3 καλούς ποδοσφαιριστές από τις υποδομές μας. Για παράδειγμα την σεζόν 2002-2003 ΔΕΝ βλεπόμασταν, δεύτερη πάσα δεν αλλάζαμε.

Σε εκείνη την “φουρνιά” όμως ανέτειλε το άστρο του Τοροσίδη, του Σίκοφ, του Μπαϊκαρά, του Μελισσά. Όταν στον άξονα φέρναμε τον “πολυδιαφημισμένο” Αντρέας Λίπα για την θέση του Χέρμπερτ Γκάγκερ, ο Μελισσάς έπαιρνε θέση στο “6”, ο Πρίττας έγινε και αυτός χαφ και μπήκαμε σε μια σειρά . Δηλαδή ΜΗΝ νομίζετε ότι και για εμάς είναι κάτι καινούργιο αυτό. Όλοι έτσι κάπως ξεκίνησαν. Από το ΜΗΔΕΝ.

Οπότε επειδή όλα αυτά με τα “πιτσιρίκια” ΔΕΝ μας είναι καινούργια, ίσα-ίσα μας αρέσουν, ο κόσμος περιμένει το αυριανό ματς με ΑΓΑΠΗ και ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Ούτε την κλάση σας περιμένουμε να δούμε, ούτε αν έχετε καλή σαραντάρα μπαλιά. Σε αυτήν την ομάδα – με τα όποια λάθη της – πάντα άρμοζε μια λέξη. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Έτσι να μπείτε αύριο και τα υπόλοιπα θα τα βγάλετε. Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ για αυτό γιατί ΞΕΡΟΥΜΕ τα δεδομένα της ηλικίας σας. Τα έχουμε ΠΕΡΑΣΕΙ. ΑΝ δείξετε την απαραίτητη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ θα δούμε ΚΑΙ νεύρο ΚΑΙ θράσος ΚΑΙ τρέξιμο ΚΑΙ χαρά. Γιατί το σημαντικότερο ΟΝΤΩΣ είναι αυτό. Να το ΧΑΡΕΙΤΕ .

Από αύριο μπαίνετε με έναν περίεργο αλλά εξ΄ορισμού υπέροχο τρόπο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίκτες που βλέπατε στην τηλεόραση θα τεθούν αντίπαλοι σας. Μακριά από ΚΑΚΕΣ συμβουλές, μακριά από “μεγάλα και παχιά λόγια”, μπείτε, τρέξτε, δείξτε , χαρείτε ! Η μισή νεολαία της χώρας θα ήθελε να είναι σε αυτήν την θέση που εσείς θα βρεθείτε αύριο Σάββατο στα Πηγάδια. Φοράτε την φανέλα μιας πολύ μεγάλης ομάδας που έχει αναδείξει ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. Είμαστε ΜΑΖΙ σας σε όλο αυτό. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα. Γιατί ο ΑΟΞ , η Ξάνθη μας, έχει και αύριο. Ότι και αν συμβεί με τον Απόλλωνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *