Ο Πανόπουλος τα έδειξε ΟΛΑ στην συνάντηση του με τους Xanthifans.

Τελειώνει το ματς και οπαδοί της Ξάνθης εισέρχονται στην κερκίδα . Τους έλεγες και τρελαμένους. Θέλανε να τα πούνε με τον Πανόπουλο. Θα σας πούμε κάτι . ΜΟΝΟ αυτούς κατανοώ . Ξέρετε γιατί ; Γιατί τρέχανε παντού. Γιατί πήραν υποσχέσεις βελτίωσης και ολικής αλλαγής των δεδομένων.

Κάτι το οποίο ΔΕΝ έγινε, ΔΕΝ συνέβη ποτέ. Με τους Xanthifans ΔΙΑΦΩΝΩ σε συγκεκριμένα ζητήματα τα τελευταία χρόνια αλλά ΔΕΝ είναι της παρούσης. Εκτιμώ πώς μέσα στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν αγωνιστικά και διοικητικά πρέπει να υπάρξει μια ροή αναδιάρθρωσης και εντός του συνδέσμου. Η στάση της σιωπής τον τελευταίο καιρό ΔΕΝ με ικανοποίησε ως οπαδό της. Παρ’όλα αυτά τους ΣΕΒΟΜΑΙ γιατί είναι ΑΟΞ.

Όποιος είναι ΑΟΞ, όσο και αν διαφωνώ με αυτά που λέει – η με βρίζει για αυτά που λέω- τον θεωρώ δικό μου. Δεν υπάρχει ΟΠΑΔΟΣ που να ΜΗΝ ρωτάει πράγματα στο mail μου για την ομάδα και να ΜΗΝ του απαντάω, θα μπορούσα να το κάνω, έχουμε οικογένειες, δουλειές ( που “φούντωσαν”) )χρόνο ελάχιστο αλλά η ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Και είμαι ο ΠΡΩΤΟΣ που ΠΑΝΤΑ λέει πώς ότι ΕΚΑΝΑΝ οι Xanthifans έγινε…ΧΩΡΙΣ βοήθεια από κανέναν. Κανέναν ΥΠΟΥΡΓΟ, κανέναν ΒΟΥΛΕΥΤΗ, με τις άδειες τους, ΝΟΜΙΜΟΙ και όχι ΕΠΩΝΥΜΟΙ. Άλλοι παίρνουν την δόξα, δυστυχώς.

Ήμουν “μάρτυρας” όλης της συνομιλίας Πανόπουλου-οπαδών. Σπουδαία ανακάλυψη το τηλέφωνο. Ήταν “μουρλαμένοι” , η συζήτηση πήγε στο παρελθόν. Σαν ένα ζευγάρι που βρίσκεται σε διαδικασία έντονης δικαστικής διαμάχης. “Τότε είπες αυτό”, “τότε έκανες εκείνο”.

Ο άνθρωπος ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ. Δέκα φορές είπε την φράση “έκανα λάθος”. Πόσες -αλήθεια- φορές το έχουμε ακούσει αυτό από τον Χρήστο ; Δεκάδες τα τελευταία χρόνια. “Λείπω, ποτέ δεν μου άρεσε η κοινωνική ζωή, θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο δεν μπορώ άλλο” . Έναν άνθρωπο που μένει με το “ζόρι”, να τον κάνεις τι ; Να τον ταλαιπωρείς και να ταλαιπωριέται ; Ο Πανόπουλος μέσα από όλα όσα είπε , ανέδειξε τις αιτίες που υποβιβαστήκαμε συνειδησιακά προ πενταετίας…και πραγματικά φέτος. Το σιχάθηκε. Απλά θα θέλαμε να φύγει πιο νωρίς.

Μια ατάκα που ακούγεται “αν πέσουμε  στην Β! και ΔΕΝ πουλήσεις την ομάδα, ΜΕΙΝΕ να την ανεβάσουμε, πώς την αφήνεις τώρα” την αντιμετωπίζω ΜΟΝΟ ως αστεία. Θα σας πω κάτι προσωπικό. Κάποτε όταν πήρα τηλέφωνο τον Πανόπουλο μετά από μια ήττα ήταν όλο “ουφ και ουφ”. Σήμερα, δεν λέω ότι ΔΕΝ στεναχωριέται, αλλά ο άνθρωπος ΔΕΝ τρελαίνεται στην ιδέα με το ποδόσφαιρο. Σας το λέω ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ασχοληθεί. Οπαδικά μπορεί. Θα δούμε στο μέλλον. 

Τα υπόλοιπα αφορούν τους Xanthifans. Είναι και ήταν η δική τους στιγμή. ΔΕΝ θα μπω περαιτέρω στην διαδικασία να συζητήσω το τι άλλο είπε. Ας το πούνε αυτοί. Είχαν το θάρρος, την αγάπη, να τραβηχτούν στα Πηγάδια στις 23:00 . Γιατί το σωματείο το αγαπάνε, με τα λάθη μας όλοι, αλλά το αγαπάνε. Μακάρι να αλλάξουμε μέσα από τα ΛΑΘΗ μας όλοι την επόμενη ημέρα, το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

YΓ : Μαθαίνω πώς υπάρχουν μεμονωμένα πρόσωπα τα οποία με εξυβρίζουν καθημερινά στην πόλη. Αυτό ΔΕΝ είναι το κακό. Τις αιτίες να μάθω που συμβαίνει αυτό. Γιατί όταν βρισκόμαστε από κοντά…όλο καλημέρες είμαστε. Περιμένω ο οποιοσδήποτε έχει ΠΑΡΑΠΟΝΟ ή με βρίζει ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΑ να έρθει από κοντά να εξηγήσει το πρόβλημα του απέναντι στον υπογράφων.

ΥΓ1 : ΝΑΙ, από την Λάρισα ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ με την ομάδα. ΝΑΙ, από την Λάρισα δημοσιοποιώ τις απόψεις της , κάνω ρεπορτάζ, πλακώνομαι με τους αντίπαλους δημοσιογράφους, μου στέλνουν υβριστικά μηνύματα αντίπαλοι οπαδοί. Μακάρι από την Ξάνθη να το κάνανε και άλλοι αυτό, να ΜΗΝ ήμουν εδώ να έγραφα, να έπαιρνα το διαρκείας μου στην Α1 και να ασχολούμουν με το κυνήγι σαν τον Πανόπουλο. ΜΟΝΟ που θέλω την ομάδα να έχει ΦΩΝΗ. Κατανοητό ;

ΥΓ2: Η κατηγορία “XANTHIFANS” επάνω στο κρολ του site θα υπάρχει…όσο υπάρχει site. Γιατί είναι…ΕΜΕΙΣ .

 

ΧΑΡΗΣ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *