Την Πέμπτη η ΕΕΑ για τις μετοχές της ΠΑΕ ! Όλο το παρασκήνιο…

Την ερχόμενη Πέμπτη συνεδριάζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να εξετάσει τον φάκελο που κατέθεσε η πλευρά του επιχειρηματία Bill Papas για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ.

Στην αναμονή της έγκρισης – αν και ποτέ δεν ξέρεις, στην Ελλάδα είμαστε , ΔΕΝ είναι να εμπιστευόμαστε κανέναν πλέον – ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, σε όποια κατηγορία την βρει.

Γιατί το λέμε αυτό ; Θεωρητικά η Super League 2 μας περιμένει. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Κυκλοφορούν κάτι φήμες τελευταία πώς έχει μπει στο “κάδρο” της κυβέρνησης ΞΑΝΑ το θέμα της αναδιάρθρωσης . Μην περιμένετε κάτι από τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Αυτός συντάσσεται με τις ΠΑΕ και συγκεκριμένα με μια μεριά. Το θέμα είναι πολύ ψηλότερα. Είναι στον “αέρα” τα πάντα, υπάρχει μια πανδημία που βρίσκεται σε έξαρση, ένας τελικός Κυπέλλου που οι ημερομηνίες του αλλάζουν κάθε ημέρα. Θα το δούμε και αυτό εντός της εβδομάδας . Δεν είναι απλή περίπτωση, είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και για την Ξάνθη ΔΕΝ αποτελεί πανάκεια η Σούπερ Λίγκα ούτως η άλλως.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού – όπως παραδέχτηκε και ο Αυγενάκης – απαρτίζεται από πρόσωπα που ΔΕΝ είναι νομικοί. Είναι ένα πρωτάκουστο Ελληνικό γεγονός αυτό και επειδή ζήσαμε περίεργες καταστάσεις με την “πολυιδιοκτησία” πρέπει να κρατάμε “καλάθια”. Κρίση του υπογράφοντος είναι πώς συνέβησαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κατά την εξέταση της υπόθεσης και πλέον πληρώνουμε με τις αποφάσεις της ΕΠΟ με υποβιβασμό μια χρονιά που θα ήμασταν στην οκτάδα…τουλάχιστον . Γιατί όταν “ξέσπασε” το θέμα ήμασταν πεντάδα. Να ΜΗΝ το ξεχνάμε αυτό. Δεν μπορεί μέλος της επιτροπής να λέει “το λέγανε στα καφενεία της Ξάνθης για Σαββίδη”. Φανταστείτε για τι τύπους συζητάμε.

Η επόμενη διοικητική κατάσταση εργάζεται ΗΔΗ για την επόμενη ημέρα. Στην πόλη υπάρχει ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ και το βλέπεις στα όσα γράφει ο κόσμος στα social media. Πρώτη φορά βλέπουμε ανθρώπους που είχαμε ξεχάσει πώς υποστηρίζουν τον σύλλογο να αναμένουν την νέα κατάσταση. Είχε κουράσει η προηγούμενη, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Είχαμε ΒΑΡΕΘΕΙ τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα να στελεχώνουν την διοίκηση. Να μιλάμε ξεκάθαρα. Το ποδόσφαιρο είναι ΠΡΟΣΩΠΑ, κοινωνία , ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, προσπάθεια. Τίποτα από αυτό το ΚΑΡΕ των πραγμάτων που προανέφερα ΔΕΝ άφηνε ικανοποιημένο τον φίλαθλο. Είχαμε βαλτώσει. Το πληρώσαμε. Η πιο βαλτωμένη διοίκηση του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Πάμε στην επόμενη ημέρα. Έχουμε πολλά πράγματα να γράψουμε, να αναλύσουμε, να δούμε. Ακούγεται πώς προχωράμε σε σημαντικές αλλαγές. Θα τα διαπιστώσουμε όλα , είμαστε ιδιαίτερα ορεξάτοι για όλα. Μην νομίζετε. Και για εμάς ήταν δύσκολο να γράφουμε συνεχώς “πάρτε επικοινωνιολόγους”, “αλλάξτε τις υποδομές και τον τρόπο που δουλεύετε”, “μπείτε στην πόλη”. Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας. Οι νέοι δείχνουν πώς θα διαβούν τον δρόμο που οδηγεί στην Πλατεία. Πηγάδια-Ξάνθη…ας γίνουν ένα.

 

1 Σχόλιο

  1. Δηλαδή στην περίπτωση που εγκριθεί η συγκεκριμένη μεταβίβαση η ομάδα το νωρίτερο που θα μπορεί να λειτουργεί είναι από 4 Σεπτεμβρίου,με μεταγραφικούς πιθανούς στόχους να χάνονται!Δύσκολη χρονιά έρχεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *