Γιάννης Παπαδημητρίου : “Ευχαριστώ για όλα” !

Σε μια προσωπική του ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο επίσημο site του συλλόγου ο Γιάννης Παπαδημητρίου, επί σειρά 15 ετών ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ξάνθης 325 συμμετοχές και τέσσερα γκολ ενώ υπήρξε και πέντε φορές διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, ανέφερε το τέλος του στον σύλλογο ευχαριστώντας τους…πάντες , από την διοίκηση μέχρι και τους οπαδούς ενώ ΔΕΝ παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον του συλλόγου .

“Μετά από 25 χρόνια στη Ξάνθη και στην ομάδα μου ΑΟ Ξάνθη, με 10 από αυτά τα χρόνια στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ήρθε η στιγμή να κλείσει κι αυτός ο κύκλος.

Το τέλος της συνεργασίας μου με τον Ξανθιώτικο Σύλλογο, ήταν μία ειλημμένη απόφαση, την οποία είχα γνωστοποιήσει στον κ. Πανόπουλο και στην Διοίκηση, τη στιγμή που έπρεπε και αρκετά πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Δυστυχώς φέτος, παρά το γεγονός ότι μέσα στα γήπεδα συγκεντρώσαμε 36 βαθμούς, η κατάληξη ήταν άδικη για την ομάδα, την Ιστορία της και την πόλη της Ξάνθης.
Ακόμα και η απόφαση γι’ αυτά τα μπαράζ, ήταν έξω από κάθε λογική, με βάση αυτά που κοινοποιούσαν οι αρχές ΕΠΟ και SUPERLEAGUE προς την ομάδα μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους:
  1. Κ. Χρ. Πανόπουλο. Ήταν τιμή μου που δούλεψα δίπλα σε αυτον τον άνθρωπο. Τον ευχαριστώ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξε σε εμένα. Ενας ηγέτης που στάθηκε δίπλα μας με ήθος, αξιοπρέπεια, αδιαπραγμάτευτες αρχές, αξιοπιστία και φερεγγυότητα ως την τελευταία μέρα. 
  2. Τον κ. Π. Συγγελίδη. Αν και δεν ήταν στο προσκήνιο, στήριξε όλο αυτό το οικοδόμημα όπως αυτός ξέρει. 
  3. Την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τους κ. Επιτρόπου και Πιαλόγλου, που με την καθημερινή συνεργασία, μας έδιναν λύσεις στα προβλήματα. 
  4. Τους προπονητές, ποδοσφαιριστές, προσωπικό που συνεργάστηκα 10 χρόνια. Χωρίς την δική τους καλή δουλειά δεν θα γινόταν τίποτα από αυτά που έγραψε η ιστορία της ομάδας τα 10 τελευταία χρόνια. 
  5. Τους φιλάθλους της ομάδας, οργανωμένους και μη, που με τη στήριξη και την κριτική τους, μας βοήθησαν να εξελισσόμαστε κάθε μέρα. 
  6. Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά της Ακαδημίας μας που αγωνίστηκαν και έδωσαν και την ψυχή τους στα μπαράζ για τη φανέλα που φόρεσαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα με την μεγάλη ομάδα.
Για το τέλος, αφήνω τις θερμές μου ευχές για “καλή επιτυχία” στον κ. Παπαδημητρίου και στους συνεργάτες του. Εύχομαι να συνεχίσει η καινούρια ιδιοκτησία να γράφει σελίδες, στην ήδη μεγάλη ιστορία της ομάδας.”

2 Σχόλια

  1. ευχαριστούμε Γιάννη για την μεγάλη προσφορά στην ομάδα

  2. Ήσουν ένας από εμάς!25 από τα 31 χρόνια ήσουν μέλος της ομάδας!Οι δρόμοι για να ξανασμίξουμε είναι πάντα ανοιχτοί!Ευχαριστούμε για τα καλά και τα άσχημα!Γιάννη να θυμάσαι πάντα πως η Ξάνθη είναι πλέον το σπίτι σου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *