Ο Ρένος Δημητριάδης στις υποδομές ;

Με πληροφορίες που έρχονται από Κύπρο μεριά ο 47χρονος Ρένος Δημητριάδης, τέως τεχνικός των μικρών Εθνικών ομάδων της Κύπρου ( Κ-19, Κ-17 ) και του Ολυμπιακού Λευκωσίας , θα αποτελεί μέλος των ακαδημιών της Ξάνθης και μάλιστα έχοντας ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή.

Ήτοι πώς διαφαίνεται μια διαφοροποίηση στο ρεπορτάζ όπως αυτό εξελίσσεται καθημερινά. Ο Άρθουρ Ντίλες – που σε περασμένο μας άρθρο αναφέραμε ως νέο τεχνικό διευθυντή των υποδομών- θα παραμείνει ως Α! Βοηθός του Τόνι Πόποβιτς ενώ ο Κάλατς θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων. Ούτως η άλλως η αντρική ομάδα στο staff θα εμπλουτιστεί περαιτέρω με φρέσκα πρόσωπα. Eίναι σίγουρο ότι ο Ντίλες θα έχει ρόλο στην διασύνδεση υποδομών και μεγάλης ομάδας, ακούγονται καλά λόγια για το συγκεκριμένο πρόσωπο από την Αυστραλία.

Ο Ρένος Δημητριάδης αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο σε μια ακαδημία που τα ξεκινάει όλα από την αρχή οπότε και χρειάζεται χρόνος για όλους.

Σε αυτήν την περίπτωση πάντως να πούμε πώς ΜΠΟΡΕΙ η μεγάλη ομάδα (Κ-19) να αγωνιστεί στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Super League 2 / Football League , αλλά τα Κ-17 και Κ-15 θα ενταχθούν σε αυτά της Super League 1 για να μην χαθεί η εξέλιξη τους, κάτι που ισχύει ΚΑΙ για τον Πανιώνιο .

Αυτήν την στιγμή τεχνικός διευθυντής , λοιπόν, στις υποδομές φαίνεται πώς αναλαμβάνει ο Ρένος Δημητριάδης και αναζητούνται τα ονόματα των τεχνικών Κ-19 / Κ-17 / Κ-15. Όποια έχουν ακουστεί ας κρατάμε “μικρό καλάθι”, αν και ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης ΔΥΣΚΟΛΑ θα ξεφύγει από την Κ-19 του συλλόγου μετά την εμπειρία που αποκόμισε από Νέστο Χρυσούπολης και Άρη Αβάτου. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *