Το δίδυμο που “τρέχει” τα πάντα

Οι πληροφορίες αρχίζουν και φτάνουν πλέον σε μεγάλο βαθμό για την καθημερινότητα του συλλόγου που τρέχει παράλληλα σε δεκάδες ζητήματα.

Από την ενίσχυση του επαγγελματικού σωματείου σε αγωνιστικό και υπαλληλικό προσωπικό, τρέξιμο προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν, ακαδημίες , γραφεία και το πώς αυτά θα κινηθούν, Marketing και δεκάδες άλλα πράγματα που ΚΑΙ εμείς τα είχαμε ξεχάσει , υπάρχει μια ροή γεγονότων που θυμίζει το “τρέχω και δεν φτάνω”.

Αυτές τις δουλειές τρέχουν αρκετά πρόσωπα που συμπεριλαμβάνουν τους ανθρώπους του Βασίλη Παπαδημητρίου. Τα δυο όμως που ευρισκόμενα στην Ξάνθη κινούν τα αγωνιστικά νήματα και την γενικότερη διαχείριση του management του συλλόγου είναι τα εξής.

Ο Ξανθιώτης Ανέστης Τσετινές , μάνατζερ με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν, έρχεται να αναλάβει το μεταγραφικό κομμάτι και τις συζητήσεις με αγορές που γνωρίζει. Παράλληλα “τρέχει” και την επαγγελματική ομάδα ως προς τον τρόπο που αυτή θα κινηθεί.

Το δεύτερο πρόσωπο που έχει εγκατασταθεί στην πόλη και πραγματοποιεί συναντήσεις επί συναντήσεων είναι ο Παναγιώτης Παναγιώτου που θα πρέπει το όνομα του να το…βάλουμε στην αθλητική καθημερινότητα μας. Υπεύθυνος της αθλητικής εταιρείας μάνατζμεντ MGC Sports που εδρεύει στο Λονδίνο ( εδώ το site ) έχει αναλάβει κομμάτι της οργάνωσης του συλλόγου που σίγουρα χρειάζεται μια αναδόμηση ενώ “τρέχει” και το κομμάτι των υποδομών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *