Αποχαιρέτησε ο Περικλής Καλογιάννης !

Μέσω social media αποχαιρέτησε την Ξάνθη και τις υποδομές της ο μέχρι πρότινος Γεν. Αρχηγός Περικλής Καλογιάννης. Θυμίζουμε πώς το ανάλογο συνέβη και με τον Θόδωρο Σαββίδη, τον τεχνικό διευθυντή και την θέση του παίρνει ο Ελληνοκύπριος Ρένος Δημητριάδης. Μένει να δούμε το ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Καλογιάννη που πάντως ήταν συγκινητικός στα λόγια του μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με τον ΑΟΞ :

“Το κλείσιμο ενός κύκλου”

“Αν το Μάιο του 2010, όταν αναλάμβανα τη θέση του Υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, μου έλεγε κάποιος ότι θα βρισκόμουν στη θέση αυτή για δέκα χρόνια, θα γελούσα και σίγουρα δε θα το πίστευα !!!
Κι όμως πέρασε μια δεκαετία δουλειάς, προσφοράς και δημιουργίας, με επιτυχίες και αποτυχίες, χαρές και λύπες, συνθέσεις και αντιπαραθέσεις και σε κάθε περίπτωση με όλα εκείνα τα έντονα συναισθήματα που η εμπλοκή με τον αθλητισμό μπορεί να προσφέρει !!!
Μια δεκαετία που αποτελεί πλέον όχι μόνο παράσημο στην προπονητική μου καριέρα, αλλά και αναπόσπαστο τμήμα της ζωής μου !
Στο κλείσιμο αυτού του κύκλου αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω:
Τον Χρήστο Πανόπουλο που με εμπιστεύτηκε στη θέση αυτή και μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ με τις ευαίσθητες αναπτυξιακες ηλικίες στο πιο ψηλό επίπεδο !!
Τον Γιάννη Παπαδημητρίου για την αποδοχή, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου παρείχε σε όλο αυτό το διάστημα!
Τους Τεχνικούς Διευθυντές (Δανιήλ, Κεχαγιά, Σαββίδη) για την αρμονική και δημιουργική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια !!
Όλους τους άμεσους συνεργάτες του προπονητικού team των τμημάτων υποδομής (προπονητές, βοηθούς, γυμναστές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές) που σε καθημερινή βάση, όλο αυτό το διάστημα, προσέφεραν τον καλύτερο εαυτό τους για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων και την επίτευξη των στόχων !
Το προσωπικό της ΠΑΕ και του Αθλητικού Κέντρου !
Όλους τους Υπευθύνους και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής όλων των ΠΑΕ, για τη συνεργασία που είχαμε τόσα χρόνια στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων των τμημάτων υποδομής της Superleague !
Τις διοικήσεις, τους υπευθύνους και όλους τους προπονητές όλων των σωματείων και των ακαδημιών του νομού αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα !
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ (με διαθεση απολογίας για αναπόφευκτα λαθη και παραλλειψεις) σε όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα τμήματα υποδομής όλα αυτά τα χρόνια και στους γονείς τους που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους σε μας !!!
Η ιστορία του ΑΟΞ είναι συνυφασμένη με την παραγωγή ποδοσφαιριστών !
Εύχομαι στην ΠΑΕ αλλά και στο Τμήμα Υποδομών να βρουν το δρόμο τους το συντομότερο !!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *