Σκέψεις και για Χατζητερζόγλου !

Η κατηγορία χρειάζεται εμπειρία και πάθος. Ο Οκάν Χατζητερζόγλου εκτιμούμε πώς χρησιμοποιήθηκε ΕΝΤΕΛΩΣ λανθασμένα στο πρώτο του επαγγελματικό διάστημα στην Ξάνθη. O 23χρονος αμυντικός επ’ουδενί ΔΕΝ είναι μπακ. Είναι ΣΤΟΠΕΡ. Καταστράφηκε παίζοντας στο δεξί άκρο που ΔΕΝ έχει τα στοιχεία να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο. Ούτε τεχνίτης είναι, ούτε την προώθηση έχει, ούτε την ταχύτητα να ανταπεξέλθει απέναντι  σε γρήγορα εξτρέμ.

Αντίθετα είναι ένα πολύ καλό στόπερ . Παθιασμένος, δυνατός στα ψηλά, εκεί έπαιξε πέρσι στην Ρουμανία βασικός με την Clinceni στην μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα είναι ΥΠΟΦΕΡΤΟΣ και με χαμηλά την μπάλα , μπορεί να παίξει άμεσα την πρώτη πάσα και να βοηθήσει από πίσω στην παραγωγή. ΔΕΝ είναι Παπάζογλου ή Τσαμούρης τεχνικά, αλλά είναι άρτιος ως προς το σύνολο των δυνατοτήτων του.

Για αυτές τις αιτίες και εξετάζεται η επιστροφή του. Δηλαδή τι…εξετάζεται. Είναι ελεύθερος και το όνομα του κυκλοφορεί στην πόλη πώς έρχεται να “γεμίσει” τα στόπερ. Εκεί που αυτήν την στιγμή υπάρχουν παίκτες όπως οι Παπάζογλου, Τσαμούρης , Τενεκές, Σιμάρ, ο Θυμιάνης που και αυτός “τραβιέται” πίσω και θα έρθει ακόμα ένας ξένος ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ παίκτης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *