Την Πέμπτη η γνωστοποίηση της μεταβίβασης !

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μας έρχονται σχετικά με την μεταβίβαση των μετοχών, την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού από την πλευρά της ΠΑΕ.

Υπάρχει μια διαδικασία που απαιτείται , γίνεται με ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ προσοχή και σύνεση, η οποία θα ολοκληρωθεί όπως προαναφέραμε την ερχόμενη Πέμπτη και κατευθείαν θα αποσταλεί το ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ στην ΕΕΑ που θα κληθεί να δώσει την απαραίτητη έγκριση που αποτελεί ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ .

Την ερχόμενη Παρασκευή…ΕΕΑ επιτρέποντος – φανταζόμαστε πώς δεν θα προκαλέσουν συζητήσεις πάλι με εκ νέου καθυστέρηση – στην συνεδρίαση της θα δώσει το ΟΚ και όλα θα πάνε κατ’ευχήν με την ομάδα να προβαίνει εν συνεχεία σε ανακοινώσεις . Στην πορεία , ΑΜΕΣΑ , θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους υπεύθυνους του συλλόγου ενώ θα στείλει και ΜΗΝΥΜΑ στον κόσμο ο μεγαλομέτοχος Βασίλης Παπαδημητρίου που λόγω πανδημίας ΔΕΝ μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.

Γίνεται μια δουλειά βήμα-βήμα, να ΜΗΝ δοθεί ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα στην οποιαδήποτε επιτροπή, με μεγάλη προσοχή για την παραμικρή λεπτομέρεια. Η ομάδα ετοιμάζεται, δημιουργείται κάτι ισχυρό που μόλις πέσουν οι υπογραφές της μεταβίβασης και με τις ανακοινώσεις για μεταγραφές, θα προσφέρει χαρά στον κόσμο της ομάδας αποδεικνύοντας και τους μεγάλους στόχους που υπάρχουν. Είναι ένα τυπικό ζήτημα που θέληση όλων είναι την ερχόμενη Παρασκευή να έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Και θα τελειώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *