Προσοχή : Τίθεται θέμα αναδιάρθρωσης στην Λίγκα 2 μέσω Βουλής !

Μπορεί σήμερα στις 13:00 η Σούπερ Λίγκα 2 να συνεδριάζει και να αποφασίζει ημερομηνίες κληρώσεων, έναρξης πρωταθλήματος και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ολοκληρώσουν Πανιώνιος και Πλατανιάς τις δηλώσεις συμμετοχών ώστε να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ( ειδάλλως αντικαθίστανται ) καθώς σήμερα λήγει η παράταση που είχε δοθεί, αλλά ο αριθμός των “12” ομάδων ΔΕΝ είναι εξασφαλισμένος. 

Αύριο στην Βουλή ψηφίζεται ο νέος αθλητικός νόμος. Θα κατατεθεί όμως και τροπολογία από κοινοβουλευτική ομάδα για την αναδιάρθρωση και την συνένωση των πρωταθλημάτων SUPER LEAGUE 2 / FOOTBALL LEAGUE ώστε να γίνουν δυο οι όμιλοι ( Βορράς και Νότος ) . Προσέξτε το αυτό καθώς όταν μιλάμε για…βουλευτές, το θέμα έχει ήδη φτάσει ψηλά ασχέτως κομμάτων . Φυσικά για να ικανοποιηθεί ο τοπικός επιχειρηματίας που ασχολείται με έναν σύλλογο και -κυρίως- το οπαδικό κοινό αυτής, όσους ψήφους και να μετράει. Μικροπολιτικές να γίνονται.

Τώρα το τι κόσμος θα “μπλέξει” στην νέα Σούπερ Λίγκα 2 αν αυτή αναδιαρθρωθεί ; Αφήστε το. Έχει κάτι “μπουμπούκια” μέσα…

Πάντως για να είμαστε ξεκάθαροι, φαβορί είναι να επικρατήσει η ΛΟΓΙΚΗ και να προχωρήσουμε με τον αριθμό των “12” ομάδων και των “22” στην Football League χωρισμένους σε δυο ομίλους των “11”. ΟΛΑ θα ξεκαθαρίσουν στην Βουλή – οριστικά – αύριο. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *