Στην Δράμα θέλουν…το οτιδήποτε ! Στην Ξάνθη τον περνάμε “κόσκινο”.

Όπως είναι γνωστό τις τύχες της Δόξας Δράμας αναλαμβάνει ο Πετράκης. Ο τελευταίος είναι ένας άνθρωπος που ενεπλάκη στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου, φυλακίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποδέχθηκε το ΛΑΘΟΣ του και σήμερα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή. Τι έχει συμβεί τώρα ;

Αναφέρει ότι είναι “μπροστινός” δυο επιχειρηματιών που ΔΕΝ μπορεί να κατονομάσει μέχρι να ολοκληρωθεί η αγορά. Ήδη στην Δράμα μετέβησαν οι Κολιτσιδάκης και Πέτρος Μαρινάκης αναφέροντας τα αγωνιστικά σχέδια τους για το μέλλον της Δόξας σε συνέντευξη τύπου. Ζητάει να ΜΗΝ του συμπεριφέρονται σαν εγκληματία καθώς όλα εκείνα έγιναν παρελθόν στην ζωή του και πώς έμαθε από τα λάθη του. Η πορεία θα δείξει αν όλα αυτά συνηγορούν στην έκφραση μιας πραγματικότητας.

Το θέμα όμως είναι άλλο. Η αντίδραση των οπαδών της Δόξας Δράμας που με συνεχείς ανακοινώσεις και δηλώσεις τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιθυμούν την πραγματοποίηση της μεταβίβασης των μετοχών.

O Tάσος Καραγιαννίδης, οργανωμένος οπαδός της Δόξας και εκπρόσωπος των “Μαυραετών” δηλώνει :

“Εμάς δεν μας ενδιαφέρει το παρελθόν του κ. Πετράκη. Γνωρίσαμε έναν άνθρωπο που από την πρώτη μέρα και με τα λεγόμενά του απέκτησε την εμπιστοσύνη μας. Στην παρουσίαση να τον αναφέρετε ως σύμβουλο της ΠΑΕ και όχι σύμφωνα με το παρελθόν του. Εμάς μας ενδιαφέρει το μέλλον της Δόξας και τίποτα άλλο.”

Προσέξτε. Ο Πετράκης έχει ασχοληθεί με τα ΤΟΠΙΚΑ. Μέχρι εκεί. Όποια εμπειρία και αν υπάρχει, τα ΤΟΠΙΚΑ είναι…ΤΟΠΙΚΑ και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι τέτοια η “κάψα” τους όμως να υπάρξει η επόμενη ημέρα που δέχονται…τον οποιονδήποτε αυτήν την στιγμή εκφράσει ένα ΑΠΛΟ ενδιαφέρον για την ομάδα τους.

Την ίδια στιγμή στην Ξάνθη υπάρχουν ακόμα και σήμερα ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ αμφισβήτηση για…τον ΕΠΩΝΥΜΟ ( και όχι…ο “θα σας πω μετά” ) Βασίλη Παπαδημητρίου που έχει έναν σκασμό επιχειρήσεις και όλοι ξέρουν ότι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για την καθυστέρηση της μεταβίβασης.

Κάποιοι διερωτώνται : “Μήπως είναι μπροστινός του Ιβάν;” . Καλομάθαμε στα λεφτά δηλαδή, στα γήπεδα, στην σιγουριά του Πανόπουλου που όμως τα τελευταία χρόνια με τις πράξεις του έδειξε πώς ήθελε να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. Και κάποιοι ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ακόμα και σήμερα του λένε “Μείνε να τελειώσεις αυτό που άρχισες Χρηστάρα”. Καταλαβαίνετε τώρα…cult κατάσταση.

Στην Δράμα ΔΕΝ θέλουν άλλο να ζούνε υπό την σκιά της ανυποληψίας και εμείς τους το ευχόμαστε χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Επειδή όμως η Ξάνθη είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα, ΤΕΡΑΣΤΙΑ , με προοπτικές απίστευτες να έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο , ας κοιτάξουμε λίγο να ενεργοποιηθούμε λέω εγώ. Μας έχει πιάσει υπνηλία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *