24 Οκτώβρη η έναρξη του πρωταθλήματος ! 24 Σεπτέμβρη η κλήρωση !

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες . Στις 24 του Οκτώβρη η έναρξη του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα 2 ! Παράλληλα στις 24 Σεπτέμβρη η κλήρωση ! Έναν μήνα…πριν δηλαδή ! Παράλληλα θα ανέβουν τέσσερις ομάδες από την Football League ( δυο από κάθε όμιλο ) και θα πέσουν δυο ώστε την επόμενη σεζόν 2021-2022 η Super League 2 να γίνει με 14 ομάδες.

Ως προς την θέση του Πλατανιά δίνεται χρόνος 24 ωρών ώστε να διαπιστωθεί αν τα χρήματα έχουν μπει ( τυπικό θέμα, δεν θα μπούνε ποτέ τα χρήματα) , την θέση του θα πάρει ο Διαγόρας.

Τα νέα για να είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ για την Ξάνθη που ΝΑΙ ΜΕΝ πραγματοποιεί ΗΔΗ προετοιμασία αλλά θα έχει πολύ χρόνο να μοντάρει μια καινούργια εντελώς ομάδα. Όσο και αν είναι το μπάτζετ…χρειάζεται η προσαρμογή όλων αυτών των παιδιών. Η μεταγραφική περίοδος άλλωστε τραβάει μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη.

EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ πάντως, επειδή ΠΟΛΛΑ έχουμε δει, ότι αύριο στην συζήτηση για τον αθλητικό Νόμο, θα τεθεί για ψήφισμα η τροπολογία για αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Να ΜΗΝ αποκλείσουμε τίποτα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *