Αυτοί είναι οι νέοι προπονητές των υποδομών μας ! Αλλάζουν τα ΠΑΝΤΑ στον τρόπο σκέψης.

Πρώτη προπόνηση σήμερα στις ακαδημίες του συλλόγου. Τα πάντα…διαφοροποιούνται στον τρόπο σκέψης και το κομμάτι που αυτές θα δουλεύουν. Η Ξάνθη ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα υπόδειγμα λειτουργίας αλλά τα τελευταία χρόνια και ειδικά με την αποχώρηση του Νίκου Κεχαγιά άρχισε η φθορά.

Υπήρχε μεγάλη απόσταση ακαδημιών-αντρικής ομάδας σε όλα τα επίπεδα, η ένταξη νέων παιδιών στο μεγάλο συγκρότημα ήταν ένα καθαρά στατιστικό γεγονός δίχως ουσία. Αυτό καλούνται οι σημερινοί της άνθρωποι να δουλέψουν και ήδη έχουν ξεκινήσει τις μεγάλες αλλαγές. Όπως διαβάζετε άλλωστε στην ΞΑΝΘΗ SPORT μέχρι…και διαφορετική γραμματειακή υποστήριξη θα έχουν ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ και αντρική ομάδα. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Παράλληλα προστίθεται ο εμπορικός διευθυντής Βαγγέλης Χατζημόσχου που θα στηρίξει μέσω του Marketing την προσπάθεια. Είπαμε , άλλα ήθη, περισσότερο…ποδοσφαιρικά. Με βάση την σύγχρονη εποχή και ΚΥΡΙΩΣ την σημασία των υποδομών σε έναν σύλλογο. Πόσο μάλλον στον ΑΟΞ που θα έπρεπε να “ζει” από αυτές. 

Στόχος η δημιουργία ΙΣΧΥΡΩΝ τμημάτων ανάπτυξης που θα έχουν κομβικό ρόλο στην ενίσχυση του συλλόγου.

Σημαντικό ρόλο θα έχουν οι Ανέστης Τσετινές ( τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ και συνδετικός κρίκος ομάδας και ακαδημιών) με τον Γιώτη Παναγιώτου. Η εταιρεία του τελευταίου, η MGC Sport ( εδώ το site της ) με έδρα το Λονδίνο θα αναλάβει το scouting της ομάδας και θα εντάσσει στα γραφεία της το management των παικτών .

Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών ο Ρένος Δημητριάδης . Με όπλο την παρουσία του ως προπονητής των μικρών Εθνικών ομάδων της Κύπρου και επειδή υπάρχει μια υποτίμηση του…νησιού, να πούμε ότι έχει φτάσει στο σημείο να είναι πάνω από την Ελλάδα στο ranking της UEFA.

Προπονητής της Κ-19 θα είναι ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Η συγκεκριμένη ομάδα θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.

Προπονητές της Κ-17 θα είναι το “δίδυμο” των Γιάννη Δημητριάδη και Κώστα Προδρομίτη που παρέμεινε από πέρσι. Η ομάδα θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Κ-17 της Super League 1, η League 2 ΔΕΝ έχει τέτοια δυνατότητα οπότε και μας δόθηκε η άδεια να συμμετέχουμε .

Η τελική επιλογή για την Κ-15 θα ανακοινωθεί μέχρι το Σάββατο με βοηθό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που ήταν και πέρσι. ΔΕΝ έχει οριστικοποιηθεί το καθεστώς που θα δουλέψει η ομάδα ως προς την τεχνική ηγεσία καθώς ακόμα η SUPER LEAGUE 1 ΔΕΝ έχει οριστικοποιήσει το αν θα κατεβούν οι ομάδες. Αν συμβεί αυτό τότε θα λάβει μέρος όπως και η Κ-17 στην μεγάλη κατηγορία.

Στην Κ-13 ο Θόδωρος Καραμάτσικος με βοηθό τον Ιάσωνα Βασιλειάδη. 

Στην Κ-11 ο Μπάμπης Κορωνίδης με βοηθό τον Χαλήλ Οσκάν . 

Προπονητής τερματοφυλάκων στην Κ-19 ο Κισά Ομέρ. 

Προπονητής τερματοφυλάκων στην Κ-17 και Κ-15 ο Νίκος Καλαϊτζής. 

Προπονητής τερματοφυλάκων σε Κ-13 και Κ-11 ο Θανάσης Παρασχούδης. 

Όλων των ανωτέρω θα προίσταται ο Αλέκος Μαλαδένης από την αντρική ομάδα που θα πραγματοποιεί extra προπονήσεις παρέχοντας συμβουλευτικό ρόλο στις υποδομές.

Οι προπονητές των υποδομών είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν τις προπονήσεις της αντρικής ομάδας . Νέα ήθη, νέα έθιμα…

  • U11  > Δευτέρα, Τρίτη & Πέμπτη   >  15.30 – 17.30
  • U13  > Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή  >  15.30 – 17.30
  • U15  > Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή  >  15.30 – 17.30
  • U17  > Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή  >  15.30 – 17.30
  • U19  > Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή  >  17.30 – 19.30.

ΥΓ : Πολύ καλό ρεπορτάζ φωτογραφικό μπορείτε να δείτε στην σελίδα sportsaddict.gr, πατώντας εδώ 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *