Τώρα αλήθεια, μπορεί να γίνει σχολιασμός από ένα τέτοιο φιλικό ;

Μην κάνετε αναλύσεις, τζάμπα και βερεσέ. Ένα δείγμα μπορείς να παρατηρήσεις, ας πούμε σωστά έγραψε ο Μπουναρτζής χτες στο blog του ότι θα πιέζουμε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Πράγματι ο Πόποβιτς φέρεται πώς επιθυμεί τον συγκεκριμένο τρόπο άμυνας απέναντι σε ομάδες που ούτως η άλλως σε αυτήν την κατηγορία ΔΕΝ μπορούν να αλλάξουν τρεις πάσες. Ένα ρόστερ , όπως αυτό του ΑΟΞ, με υπερδιπλάσιο μπάτζετ από τον…δεύτερο, πρέπει να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να κυνηγάει το λάθος των αντιπάλων. Ως εκεί όμως, ΜΟΝΟ αυτή η ανάγνωση μπορεί να γίνει.

Ο λόγος ; Χτες απουσίαζαν από το παιχνίδι οι συγκεκριμένοι παίκτες. Μπέντο , Κέβιν Γκαρσία, Έλιοτ, Ρουσσάκης, Τζερμάν, Μπριλάντε , ένα ακόμα ΒΑΣΙΚΟ αμυντικό χαφ που έχει κλείσει ακόμα και δεν μπορούμε να τον αναφέρουμε για συγκεκριμένους λόγους, ο Τάτος, το αριστερό εξτρέμ που έρχεται εντός εβδομάδας, ο επιθετικός που έρχεται εντός εβδομάδας, ο Ντίνας. Μάνι-μάνι …δέκα παίκτες στο σύνολο, όλοι ΒΑΣΙΚΟΙ και ΗΜΙΒΑΣΙΚΟΙ, δηλαδή υπολογίσιμοι.

Τι ήθελε να κάνει ο Πόποβιτς στα δυο αυτά φιλικά με Άβατο και Καβάλα ; Να δώσει ΧΡΟΝΟ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αρχικά για να δει ΠΟΙΟΙ μπορούν να δώσουν πράγματα. Τα αποτελέσματα αυτών των…κρίσεων θα τα δείτε στα δυο επόμενα φιλικά με Τρίκαλα και Πανσερραϊκό καθώς θα διαπιστώσετε ΠΟΙΟΙ από αυτά τα παιδιά υπολογίζονται. Επίσης κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, που πιστέψτε μας είναι ιδιαίτερα σκληρή με τον απαιτητικό Αυστραλοκροάτη κόουτς που βάζει την πειθαρχία ΠΑΝΩ από όλα, τέτοιοι αγώνες είναι βάλσαμο για τους αθλητές να παίρνουν…ανάσες.

Δεν μπορεί στα πρώτα φιλικά της ομάδας να γίνει ΚΑΜΙΑ ανάγνωση του όποιου αγώνα, του όποιου σχήματος. Βλέπεις κάποια ΒΑΣΙΚΑ στοιχεία στον παίκτη ή την ομάδα και ως εκεί. Ειδικά όταν το ρόστερ που έπαιξε δεν αποτελούσε ΚΑΝ το 1/2 που θα είναι στο τέλος Οκτώβρη. Κάθε χρόνο τα ίδια, αν είναι δυνατόν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *