Φιλικό, προσθήκες και…αποχωρήσεις !

Πάμε λίγο να ξεφύγουμε από τις ανακοινώσεις και να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι στον σύλλογο. Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι εξαιρετικά σημαντικό για τρεις λόγους .

  1. Φιλικά παιχνίδια και μοντάρισμα ομάδας.
  2. Τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις . Οι ελεύθεροι μέχρι τις 16 του Οκτώβρη στις 23:59 τοπική ώρα το τέλος των μετακινήσεων. Όσοι είναι σε ομάδες μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ την ίδια ώρα. ΔΕΝ έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς των δανεισμών σε ομάδες Football League και Football League 2, κυρίως για την πρώτη κατηγορία στο αν θα μπορέσουμε να δώσουμε δανεικούς παίκτες μετά την ερχόμενη Δευτέρα.
  3. Νέα από την Σούπερ Λίγκα 2 για τα τηλεοπτικά και λοιπά θέματα. Η πρώτη πρόταση ανέφερε για 200.000 Γιούρο η κάθε ομάδα και -φυσικά- αρνήθηκαν. Το θέμα είναι πώς εν μέσω πανδημίας η ΕΡΤ ΔΕΝ θέλει να χρεωθεί περαιτέρω, υπάρχει σκληρή κριτική για τα χρήματα αυτά. Επ’ουδενί COSMOTE και NOVA να μπούνε στο “κόλπο”. Επίσης σημαντικό είναι να δούμε και το πόσοι ξένοι είναι αυτοί που θα επιτραπούν στις ενδεκάδες. Άλλοι λένε για 5 ΜΗ κοινοτικούς,άλλοι λένε για 5 ΣΥΝΟΛΙΚΑ συμπεριλαμβανομένων και των κοινοτικών.

Σήμερα στις 16:30 με τον Νέστο Χρυσούπολης θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στην γειτονική μας πόλη. Εκτός έδρας αυτήν την φορά σε σχέση με τα δυο πρώτα απέναντι σε ΑΟΚ και Άρη Αβάτου. Σιγά-σιγά διαφαίνεται η διάθεση του Πόποβιτς για το επόμενο ρόστερ που αυτήν την στιγμή είναι υπεράριθμο και πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

Φανταστείτε πώς ακόμα περιμένουμε – σίγουρα- τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές για μεταγραφή. Το θέμα όμως που προκύπτει είναι το εξής . Όσοι δοθούν δανεικοί να πάνε με ασφάλεια σε ομάδες που δουλεύουν. Τα τελευταία χρόνια ΔΕΝ συνέβη αυτό για διάφορους λόγους , κάποτε έφευγε ο Ρίκκα, ο Μαρτσελίνιο, ο Λοντίγκιν, ο Μπαξεβανίδης , ο Λουτσιάνο και αρκετοί άλλοι δανεικοί και δουλεύανε σκληρά επιστρέφοντας πανέτοιμοι. Πλέον επειδή το επίπεδο των πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League έπεσε…προκύπτει θέμα.

Όσοι ειδικά είναι γεννημένοι το 2001 θα αποχωρήσουν δανεικοί πλην…Θυμιάνη που στα 19 του βλέπει την “πόρτα της ενδεκάδας” να ανοίγει, αλλά χρειάζεται περαιτέρω σκληρή δουλειά όταν ειδικά υπάρχουν στο ρόστερ παίκτες όπως οι Δημούτσος / Μπριλάντε / Τεσίγια που δεν ήρθαν για να παίξουν αναπληρωματικό ρόλο. Στα…συν αυτώ, μοιάζει δεδομένη η απόκτηση ενός ακόμα παίκτη την θέση αυτή.

Σιγά-σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία που θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του συλλόγου, αυτή που στο τέλος της θα δούμε το υπάρχον ρόστερ…με ασφάλεια. Ως τότε τα φιλικά και η ειδησεογραφία θα καλύπτουν ένα ένα τα κενά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *