Ανακοίνωση με αιχμές εναντίον τοπικού μέσου

Στην πόλη μας γνωριζόμαστε όλοι. Είμαστε λίγοι. Οπότε μετά από τόσα χρόνια κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί. Δεν ξέρουμε αν τον ενδιαφέρει τον οποιονδήποτε κιόλας να …κρύβεται. Μέσα από πολιτικές περασμένων ετών όμως μπροστά δεν πάει κανείς. Στην ζωή πρέπει να εξελίσσεσαι. Να βελτιώνεσαι. Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά ΜΟΝΟ το παρασκήνιο ΔΕΝ σε κάνει ευχάριστο απέναντι στον άλλο.

Η ΠΑΕ έβγαλε μια ανακοίνωση εναντίον ενός τοπικού μέσου που άσκησε “κριτική” για τον Bill Papas , τον Ανέστη Τσετινέ και τον Antony Popovic. Παράλληλα ανέφερε ότι “χουβαρντά” σαν τον Πανόπουλο ΔΕΝ βρίσκεις πλέον. Δεν έχει σημασία να “δείξουμε” το μέσο αυτό. Το ξαναλέμε . Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι μας γνωριζόμαστε μετά από τόσα χρόνια…

“Στα κατ’ εξακολούθηση δημοσιεύματα συγκεκριμένης εφημερίδας της πόλης, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ θεωρεί πρέπον να αποκαταστήσει την αλήθεια, στο «θέμα» του ακυρωθέντος φιλικού αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 23/9.

Η επιλογή των αντιπάλων γίνεται με απόλυτο γνώμονα την ιεραρχία των ομάδων της πόλης μας κι όχι με γνώμονα τις δημόσιες σχέσεις. Ο Ορφέας Ξάνθης, που φέτος για 5η σερί χρονιά θα είναι στην Γ! Εθνική, περιλαμβάνεται ΜΟΝΙΜΑ στον προγραμματισμό μας για διεξαγωγή φιλικού, όπως και οι άλλες ομάδες που εκπροσωπούν την περιοχή σε πρωταθλήματα μεγαλύτερης εμβέλειας από το τοπικό. Αυτό άλλωστε, το γνωρίζουν καλά, όσοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.
Από την πλευρά μας, ζητήσαμε να διεξαχθεί την συγκεκριμένη ημερομηνία (23/9) το φιλικό με τον Ορφέα, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό από τη στιγμή που για εκείνη την ημέρα, είχε προγραμματίσει άλλο φιλικό ο αντίπαλος. Έτσι αποφασίστηκε η μετάθεσή του προπονητικού αγώνα για την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη.
Ακολούθησε η κλήρωση του πρωταθλήματος της SL2 στις 24/9, στην οποία ανακοινώθηκε επίσημα, ότι εγκρίθηκε η παράταση δύο εβδομάδων που ζητήσαμε, ενώ έγιναν γνωστές και οι ημερομηνίες των αγώνων. Κάτι που είχε σαν συνέπεια την αλλαγή του πλάνου των φιλικών παιχνιδιών από τον προπονητή, ο οποίος γνώριζε πλέον το πρόγραμμα πρωταθλήματος, ζητώντας, να γίνει εκείνη την εβδομάδα ένα φιλικό, αντί για δύο.
Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ παρ’ όλα αυτά, επικοινώνησε τηλεφωνικά διά του εκπροσώπου της στις 29/9 με τον υπεύθυνο της ομάδας του Ορφέα και του ζητήθηκε να γίνει το παιχνίδι το Σάββατο 3 Οκτωβρίου. Κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί όμως, αφού ο Ορφέας που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του, είχε ήδη κλείσει φιλικό παιχνίδι με άλλη ομάδα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα για ένα «θέμα» – αλήθεια, ποιο θέμα; – και η απάντηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ απέναντι σε ανυπόστατα, κακόβουλα και… εκ του πονηρού, ψευδή κείμενα, που προς μεγάλη μας έκπληξη δημοσιεύονται με τόση ευκολία, από την 4η εβδομάδα προετοιμασίας μιας νέας ομάδας και πριν ακόμη, στεγνώσουν τα δάκρυα του υποβιβασμού.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε στις Ξανθιώτικες ομάδες (Ορφέα Ξάνθης, Άρη Αβάτου, Αναγέννηση Θαλασσιάς) που ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους την ερχόμενη Κυριακή στη Γ! Εθνική, καλή επιτυχία!”

2 thoughts on “Ανακοίνωση με αιχμές εναντίον τοπικού μέσου

  1. Νομίζω ανούσια ανακοίνωση.Στην εποχή της Ελευθεροτυπίας ζούμε ο καθένας έχει την άποψη του.Περιμενουμε τα πεπραγμένα στους επίσημους αγώνες και μετά θα γίνει κριτική στο αγωνιστικό σκέλος.Ασκοπη κατανάλωση φαιάς ουσίας εκ μέρους της ΠΑΕ.Λογικο από μια άπειρη διοίκηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *