“Η ομάδα και η πόλη θα ακολουθήσουν πορεία ανάπτυξης”

Ο Τάσος Γιαμουρίδης, ο πρόεδρος της νέας εποχής του ΑΟΞ, ήταν απόλυτος στην σημερινή παρουσίαση του νέου προπονητή του ΑΟΞ, Tony Popovic. “Η ομάδα και η πόλη θα ακολουθήσουν πορεία ανάπτυξης”, ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο των λόγων του, θέλοντας να δείξει το πόσο σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης αποτελεί η ομάδα. “Χρειαζόμαστε κοντά μας τον Ξανθιώτη φίλαθλο, τους βλέπουμε να είναι κοντά μας στα φιλικά και είναι σίγουρο ότι θα τους κάνουμε υπερήφανους.”

O Τάσος Γιαμουρίδης , ενώ παρακολουθεί το μήνυμα , του Βασίλη Παπαδημητρίου

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγαλόπνοο σχέδιο των Ακαδημιών καθώς θεωρεί, όπως και ο Bill Papas, ότι όλο το οικοδόμημα στηρίζεται στις Ακαδημίες. “Το μέλλον μας είναι οι Ακαδημίες” ενώ αναφερόμενος στον Tony Popovic δήλωσε “Αποτελεί για μας τον άνθρωπο που θα μας οδηγήσει στις επιτυχίες.”

Πριν τον Τάσο Γιαμουρίδη μίλησε ο Φάνης Ουζουνίδης, ο άνθρωπος που με την ομάδα του τράβηξαν όλο το κουπί της διαπραγμάτευσης. Ανέφερε ότι από σήμερα αναλαμβάνει διπλό ρόλο στην ΠΑΕ, τον νομικό εκπρόσωπο της ομάδας σε όλες τις αθλητικές επιτροπές αλλά και μέλος του νέου Δ.Σ. του ΑΟΞ. “Γνωρίζοντας όλο το νομικό πλαίσιο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αποτελέσω την ασπίδα προστασίας της ομάδας από κάθε κακόβουλο ΜΜΕ, ώστε να απομονώνεται από όλους εσάς. Ευχαριστώ τον Bill Papas και τον Τάσο Γιαμουρίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.”

Το μέλος του νέου Δ.Σ. και νομικός εκπρόσωπος του ΑΟΞ κ. Φάνης Ουζουνίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *