Βρείτε μου ΕΝΑΝ που είπε ότι θα είναι εύκολη η άνοδος ! Έναν !

Είναι κατανοητή η “αγωνία” κάποιων ανθρώπων να δημιουργούν αρνητικό κλίμα και τοξικότητα στο περιβάλλον που ζούνε.

Διαβάζουμε σε ΜΜΕ ότι “αθλητικογράφοι υπόσχονται εύκολη άνοδο ενώ κάτι τέτοιο αναφέρουν και διοικητικά της στελέχη”. Το ίδιο ειπώθηκε και από άλλους φιλάθλους είτε στα social media είτε σε live παραστάσεις.

Δείξτε μου ΕΝΑΝ που το είπε αυτό ! Ίσα-ίσα νοσταλγοί του παρελθόντος που …σας άφησε “χρόνους” καθώς η ζωή προχώρησε και ΔΕΝ λέτε να μπείτε στην ποδοσφαιρική ουσία της . Ίσως σας είναι και δύσκολο βέβαια να το καταφέρετε αυτό.

Το λέμε και το ξαναλέμε.  Η άνοδος ΔΕΝ θα είναι εύκολη υπόθεση, τα “αγκάθια” είναι πολλά ! Η κατηγορία έχει ΚΛΩΤΣΙΑ, την ξέρουμε , έχει καθυστερήσεις, διαιτητική “μουρμούρα”, παρασκήνιο , ομάδες που θα έρθουν να παίξουν αντιποδόσφαιρο και να “σκιστούν” με την Ξάνθη που είναι…το φαβορί της κατηγορίας. Και τα φαβορί είναι ΜΟΝΟ στις στοιχηματικές εταιρείες και στα χαρτιά ! Στο γήπεδο τα πράγματα είναι διαφορετικά !

Οπότε το “παραμύθι” ότι οι διοικούντες και “κάποιοι αθλητικογράφοι” …θεωρούν την άνοδο προδιαγεγραμμένη, ξεχάστε την. Διαβάζοντας ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους που ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας, ΔΕΝ έχω δει ΟΥΤΕ υποσχέσεις, ούτε θαύματα ! Όλοι το φωνάζουν για το “πεζοδρομιακό status” της κατηγορίας. Τώρα αν θέλετε να φανείτε διαφορετικοί…πάσο. Ευτυχώς ΟΝΤΩΣ είστε διαφορετικοί….

ΥΓ: Και με βάση την… “προσμονή” σας για την Κυριακή , πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να επενδύεις στην αποτυχία του διπλανού σου. Δείχνει τα ΠΑΝΤΑ.

Πάμε παρακάτω…

ΥΓ1 : Μου αρέσει ότι η ομάδα ΔΕΝ γίνεται “καφενείο” με αναίτιες ανακοινώσεις. Θα πρέπει να μιλάει με τις πράξεις της, τα έργα, το ρόστερ, το αγωνιστικό κομμάτι. Οπότε ΚΑΙ σε αυτό κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *