Να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο ΤΩΡΑ!!!

Κάθε ποδοσφαιριστής, όταν βλέπει ότι στον πάγκο υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν εμπνέει και η σχέση τους είναι προβληματική, σίγουρα δεν αποδίδει αυτά που μπορεί.

Δεν γνωρίζω ποιον άλλον ποδοσφαιριστή θα μπορούσε να αποκτήσει η Διοίκηση του Μπιλ Πάπας προκειμένου ο ΑΟΞ να τερματίσει με άνεση πρώτος στην βαθμολογία και να ευχαριστεί με την αγωνιστική του εικόνα τους φίλους της ομάδας.

Δεν γνωρίζω επίσης αν οι υπεύθυνοι της ομάδας έπρεπε να είχαν κάνει κάτι και δεν το έκαναν προκειμένου η ομάδα να κάνει έναν υγιεινό περίπατο στο φετινό πρωτάθλημα. Έκαναν τα πάντα για να έχει ο προπονητής όσο πιο πολλά εργαλεία είναι δυνατόν ώστε η διαχείριση του υλικού να γίνει ακόμη πιο εύκολη υπόθεση.

Με λίγα και απλά λόγια, στόχος της Διοίκησης ήταν να κάνει “μάγκα” τον προπονητή και να του δώσει τα κλειδιά και για την νέα χρονιά.

Προφανώς όλο αυτό το “θέλω” της Διοίκησης είναι κάτι που ο προπονητής δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Δεν έχει γνώση σχετικά με την δυναμική του ΑΟΞ, δεν έχει γνώση σχετικά με την δυναμική των αντιπάλων του οποίους θεωρεί “Μπαρτσελόνες” και γενικά δείχνει ανήμπορος να κατανοήσει ότι στόχος της ομάδας είναι η πρώτη θέση. ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ.

Πάμε τώρα παρακάτω και μάλιστα πολύ πιο νότια, πέρα από Μεγάλη Αμμώδη Έρημο που φαίνεται ότι αποτελεί το μεγάλο εμπόδιο να φτάσουν οι “κραυγές” αγωνίας όλων των φίλων της ομάδας. Καθημερινά γινόμαστε δέκτες πολλών τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων σχετικά με την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει να απομακρυνθεί ο Τόνυ Πόποβιτς από τον πάγκο της ομάδας. Ο κόσμος αγωνιά γιατί βλέπει ότι η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να χάσει την μεγάλη ευκαιρία της ανόδου,, αν συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο. Σχέδιο δεν υπάρχει, πειθαρχία, αν κρίνουμε από την σημερινή αντίδραση του Σρόιγχεν, ούτε καν… γενικώς αυτή η ομάδα δεν έχει αποδυτήρια.

Το μυαλό του οπαδού είναι πάντα μέσα στο γήπεδο. Χειροκροτεί όλα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, μπαίνει μέσα στο γήπεδο και μένει με “ανοιχτό το στόμα” από την αύρα που εκπέμπει, αλλά δυστυχώς όλα τελειώνουν όταν ξεκινά το παιχνίδι. Δυστυχώς…

Επιβάλλεται να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο ΤΩΡΑ!!!Την επόμενη ώρα!!!! Κάποια πράγματα δεν κολλάνε! Δεν ταιριάζουν! Ο Πόποβιτς δεν ταιριάζει στην Ξάνθη αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή! 

Bill Papas δώσε λύση τώρα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *