Ο κόσμος δεν θα άντεχε φέτος άλλη αποτυχημένη επιλογή προπονητή

Αλήθεια Νο1. Ακούγονται πολλά ονόματα για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο.

Αλήθεια Νο2. Δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας μας γιατί πολύ απλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιος θα είναι.

Αλήθεια Νο3. Η επιλογή θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική ώστε να ικανοποιήσει τον κόσμο και να του δημιουργήσει μια ευχάριστη προοπτική για το μέλλον. Πολλά ονόματα άρχισαν να ακούγονται, άλλα από αυτά ηχούν πολύ ευχάριστα στα αυτιά μας και άλλα όχι. Ονόματα τα οποία δεν συμβαδίζουν με το όραμα και την νέα εποχή του ΑΟΞ.

Θα ήταν ευχής έργο η επιλογή να είναι  μακροπρόθεσμη και τέτοια που θα οδηγήσει την ομάδα και στην Superleague 1. Να έχει δηλαδή το κίνητρο και όρεξη ο νέος προπονητής ώστε να δουλέψει σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Το σύνολο των ομάδων της Superleague 2 αποτελούν μια μετριότητα. Άρα όλα εξαρτώνται από το πως θα παρουσιάζεται η δική μας ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψει ο νέος προπονητής.

Ένας προπονητής των δύο μηνών δύσκολα να το πετύχει.

1 Σχόλιο

  1. Η λογική επιτάσσει προπονητή μιας χρήσης.Μετά τον Ιούνιο με Σίμο και Γιαννίκη διαθέσιμους πρέπει ένας εκ των 2 να έρθει με μακροχρόνια προοπτική στην ομάδα.Σαφώς ο Γιαννίκης είναι η πρώτη επιλογή γιατί έτσι ανοίγει ο δρόμος για τους πολύ αξιόλογους Κάστρο,Παμλίδη,Καρτάλη,Ελευθεριάδη,Κριζμάν,Ντομίνγκεζ των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και φυσικά το αφήγημα του χαρισματικού προπονητή περί υποδομών εδώ θα το βρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *