Τέλος ο Popovic

Πριν λίγα λεπτά , μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του ΑΟΞ  με τον Tony Popovic. Ήταν φανερό πλέον ότι η συνεργασία των δύο πλευρών δεν μπορούσε να συνεχιστεί .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, ανακοινώνει την άμεση λύση της συνεργασίας του με τον Προπονητή της ομάδας, Tony Popovic.

Ο κ. Bill Papas, Πρόεδρος του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Tony για την εξαιρετική δουλειά που προσέφερε στην ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2020 που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Με μεγάλη μας λύπη και σεβασμό προς τον Tony, ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας. Εύχομαι στον Tony και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο στο μέλλον”.

1 Σχόλιο

  1. Έχω την εντύπωση ότι η στροφή που θέλουμε έγινε αντιληπτή Μάρτιο παρά μια βδομάδα. Και δεν είναι ακριβώς και μόνο η αλλαγή προπονητή. Ξεκινάει από την απόκτηση 23ΧΡΟΝΟΥ(!!) ποδοσφαιριστή που θα στηριχθεί από 10 30άρηδες από πίσω του.
    Ελπίζω ο νέος προπονητής εκτός από ηρεμία και ”τακτική φρεσκάδα” να φέρει και από έναν πνεύμονα για κάθε ποδοσφαιριστή, μπας και δούμε και καμιά ενέργεια μετά το μισάωρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *