Η πιθανή ενδεκάδα του ΑΟΞ σε 4-1-2-3 ή 4-2-3-1 !

Σε σχήμα 4-1-2-3 που ενδέχεται να μετατραπεί σε 4-2-3-1 ανάλογα με το τι…θα πράξει ο Μπριλάντε μέσα στον αγωνιστικό χώρο βάση – φυσικά – των εντολών του Μπάμπη Τεννέ.

Σε σχήμα 4-1-2-3 , τερμοτοφύλακας ο Ίτσο. Στα στόπερ οι Βέρκερ και Τζούρμαν με τους Πέτροβιτς στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Κέβιν στην απέναντι μεριά. Στον άξονα “σκούπα” ο Θυμιάνης με τους Μπριλάντε και Τάτο πιο ελεύθερους μπροστά του, στα εξτρέμ οι Σιατραβάνης δεξιά και Έμπερτ αριστερά με τον Μικελτάτζε στην κορυφή της επίθεσης.

Αν επιλεγεί το 4-2-1-3 τότε αυτόματα ο Μπριλάντε θα πλαισιώσει τον Θυμιάνη στον άξονα με τον Τάτο λίγα μέτρα πίσω από τον Μικελτάτζε που φέρεται πώς θα προτιμηθεί από τον Καπνίδη που θα είναι στον πάγκο. Ο 23χρονος Γεωργιανός φορ έχει ταχύτητα και σε ένα γήπεδο που θα είναι “κλουβί” και τα στόπερ του Ιωνικού “βαριά” (Φαζός και Πογκοσιάν, απουσιάζει ο αρχηγός Κύργιας) , ο Μπάμπης Τεννές θέλει να χτυπήσει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή προτιμώντας να ΜΗΝ το πάει στην δύναμη αλλά στην ταχύτητα και την έκρηξη.

Ο Θυμιάνης ως “σκούπα” προτιμάται για να ελέγξει τις δεύτερες μπαλιές στο γήπεδο και τους χώρους που θα ζητήσει ο Ρόλε που αποτελεί το “10” του Ιωνικού αλλά και για να δώσει περισσότερα μέτρα στον Μπριλάντε.

Η αιτία που φαίνεται πώς θα προτιμηθεί ο Έμπερτ για το ένα άκρο είναι πιθανότατα πώς σε ένα γήπεδο με ΜΗΔΕΝ χώρους είναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ οι δυο “wingers” εντός αγωνιστικού χώρου, ο ένας θα είναι ο Σιατραβάνης και με τον Γερμανό θέλει τα πόδια του και κυρίως μια ποιοτική ενίσχυση των Τάτου και Μπριλάντε στην κυκλοφορία. Ο Σρόιχεν ούτως η άλλως είναι με μισή προπόνηση μετά από μια εβδομάδα αποχή στην Ολλανδία λόγω του “χαμού” συγγενικού του προσώπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *