Μπορείτε να επιβεβαιώσετε το ΠΟΙΟΙ είστε ; Ιδού !

Είναι το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ παιχνίδι. Στην πιο δύσκολη έδρα… “κλουβί” η οποία φέτος ευνοείται από τις καταστάσεις. Κόσμος αρκετός, διαιτησία που την λες τουλάχιστον ευνοϊκή καθώς όποιος είδε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη την περασμένη εβδομάδα αντιλήφθηκε πολλά.

Το αν είναι καλή ομάδα ή όχι ο Ιωνικός θα αποδειχθεί στην πράξη. Όντως υπάρχει μια μεσοεπιθετική ποιότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας με τους Πλατέλλα-Ρόλε-Ματσούκα πίσω από τον Κάστρο, αλλά από την μέση και πίσω σε ατομικό επίπεδο έχουν πρόβλημα. Το μειονέκτημα τους είναι σε ένα κομμάτι που ΔΕΝ το περιμέναμε, την μεσοαμυντική τους λειτουργία. Αντίθετα επιθετικά βρίσκουν τον τρόπο να δημιουργήσουν φάσεις ενώ βοηθάει πολύ και ο αριστερός μπακ Ομάρ.

Ο ΑΟΞ όμως από την άλλη ΔΕΝ έχει βρει ρυθμό ούτε σε ατομικό ούτε σε ομαδικό επίπεδο. Κάτι είδαμε για ΠΡΩΤΗ φορά στο τελευταίο ημίωρο με τον Απόλλωνα Λάρισας, μια πιο συγκεκριμένη επιθετική λειτουργία, παίκτες να δείχνουν μερικώς τα χαρακτηριστικά τους.

Θα έχει συνέχεια ; Θα φανεί. ΔΕΝ μπορώ όμως να εκτιμήσω ως δικαιολογία το γεγονός ότι ΜΠΟΡΕΙ να συναντήσουμε περίεργες συνθήκες. Τι μπορεί ; Προσωπικά το θεωρώ σίγουρο. Η ΠΑΕ έπρεπε να είναι ΕΤΟΙΜΗ για την διαχείριση τέτοιων καταστάσεων. Οπότε και να με συγχωρείτε. “Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ”. Μπάλα είναι και στην ποδοσφαιρική ζωή έχει τέτοια γεγονότα. Αν μετά από 31 χρόνια  στην Α! Εθνική ΔΕΝ μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιες συνθήκες ΔΕΝ υπάρχει καμία δικαιολογία.

Όταν όμως θέλεις να κάνεις πορεία ανόδου και…δυναμικής επιστροφής, αυτό είναι το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ παιχνίδι. Χρειάζεται επίσης να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο και σημαντικό εκτός έδρας διπλό. Ναι, το διπλό για παράδειγμα σε έδρες όπως της Άρτας ΔΕΝ ήταν λίγο, αλλά σήμερα θα είναι εξάποντης σημασίας. Είναι…στο χέρι των παικτών να αποδείξουν ότι ΔΕΝ έγινε τυχαία ΘΟΡΥΒΟΣ από τον Οκτώβρη ως τον Γενάρη που άρχισε το πρωτάθλημα για τις μεταγραφές της ομάδας. Είναι στο χέρι και του Μπάμπη Τεννέ να μας επαναφέρει στην αγωνιστική κανονικότητα. Είναι όμως και στο χέρι της διοίκησης να αποδείξουμε ότι είμαστε η ΞΑΝΘΗ και όχι η “ΞΑΝΘΟΥΛΑ” .

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *