Μπάμπης Τεννές: “Να κάνουμε δύο νίκες και να εκμεταλλευτούμε τυχόν απώλειες των αντιπάλων μας”

Εμφανώς ικανοποιημένος από την νίκη αλλά και την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε την κάμερα της ΕΡΤ3 ο προπονητής του ΑΟΞ Μπάμπης Τεννές .

Η προσπάθεια της ομάδας θα στραφεί τώρα στα επόμενα δύο παιχνίδια όπου ο ΑΟΞ θα κυνηγήσει έξι βαθμούς ενώ θα αναμένει και στραβοπατήματα των αντιπάλων του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές στην κάμερα της ΕΡΤ3:

Για το σημερινό παιχνίδι: “Η σημερινή μας νίκη ήταν δίκαιη . Ήμασταν πολύ καλύτεροι του αντιπάλου μας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε ευκαιρίες να διευρύνουμε την νίκη μας αλλά είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση και την νίκη της ομάδας.”

Για την συνέχεια: “Απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να προσπαθήσουμε να κάνουμε δύο νίκες ώστε αν υπάρχουν κάποιες απώλειες από τους πρωτοπόρους να πλησιάσουμε περισσότερο και να διεκδικήσουμε στα play off την πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Οι δύο πρωτοπόροι παίζουν αντίπαλοι την επόμενη αγωνιστική και είναι ευκαιρία, αφού πρώτα κερδίσουμε εμείς, να πλησιάσουμε τον έναν από τους δύο ακόμη περισσότερο γιατί δεν μπορούν να κερδίσουν και οι δύο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *