“Αναβράζον”…ΑΟΞ για ποδοσφαιρική δικαίωση !

“Κοχλάζει” ποδοσφαιρικά η Ξάνθη για δικαίωση και ΑΝ τον τελευταίο καιρό δημοσιογράφοι και αναλυτές βλέπουν τους Θρακιώτες να σώζουν την παρτίδα είναι γιατί μέσα σε όλα αυτά που περιλαμβάνουν το αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και ένας τομέας εξίσου σημαντικός. Ο ηθικός.

Ο ΑΟΞ υποβιβάστηκε ΑΔΙΚΑ, “πλήρωσε το μάρμαρο” μιας κόντρας μεγαλοεπιχειρηματιών που οι συγκρούσεις τους ξεφεύγουν από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και έχουν πολιτικοποιηθεί. Η ΕΠΟ θα μπορούσε να πάρει την πρωτοβουλία και να κάνει το πρέπον. Δεν το έπραξε. Οπότε ΧΩΡΙΣ χάρες και υποσχέσεις, με την…Θρακιώτικη ΜΑΓΚΙΑ μας θα γυρίσουμε στην Σούπερ Λίγκα 1 με ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ και χωρίς να χρειαστούμε την μαγική δεινότητα του χ-ψ “κροκόδειλου” .

Εξαιτίας όμως του γεγονότος πώς τα πάντα είναι αγωνιστικά σε αυτήν την φάση, στην Ξάνθη ελπίζουν πώς το μεγάλο έμψυχο δυναμικό θα εμφανιστεί όπως πρέπει στο γήπεδο και παίκτες έμπειροι με παραστάσεις θα αποδείξουν ότι στα…δύσκολα είναι ΕΚΕΙ. Το απέδειξαν ΚΑΙ με Λεβαδειακό ΚΑΙ με Ιωνικό , παιχνίδια που έπαιζε ρόλο η κλάση των παικτών, η ετοιμότητα του προπονητή αλλά και η φανέλα. Από την άλλη σε πιο “εύκολα” παιχνίδια τα κάναμε “μαντάρα”, για αυτό και είμαστε σήμερα στην θέση αυτή. Να παίζουμε μπαράζ ανόδου.

Όλα τα πράγματα όμως έχουν μια αιτία που συμβαίνουν. Για καλό ας είναι και την Κυριακή να πανηγυρίζουμε. Δεν υπάρχει συζήτηση, υπάρχει ένας αντίπαλος που είναι σοβαρός και σεβαστός. Στο πρόσφατο παρελθόν όμως τον έχουμε κερδίσει πολλάκις, η φανέλα του ΑΟΞ είναι σαφέστατα πιο “βαριά” από αυτή των Αγρινιωτών και κάπου μέσα σε όλα αυτά πρέπει να σκεφτούμε πώς διοικητικά …είναι όπως ήμασταν εμείς πέρσι. Ένας άνθρωπος που πληρώνει αλλά ΧΩΡΙΣ διάθεση να μείνει. Αυτό έχει φανεί μέσα στο γήπεδο.

Η πόλη “κοχλάζει” και “κοχλάζει” για ποδοσφαιρική δικαίωση. Η θέση αυτού του συλλόγου είναι στην Σούπερ Λίγκα 1. Με τα λεφτά που επενδύονται, με την ιστορία μας χωρίς χρέη και “γλυκύβραστες” βουλευτικές συμπάθειες. Με τις αξίες μας που δεν περιλαμβάνουν μαχαίρια και όπλα. Η επαρχία είναι εδώ και φωνάζει ότι η Ξάνθη της λείπει. Πάμε για δυο μεγάλα ματς . Ματς δικαίωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *