Κάποιοι ΔΕΝ βάζουν μυαλό ούτε ΤΩΡΑ στις κρίσιμες στιγμές.

Μεγάλο πράγμα η μόρφωση στον άνθρωπο. Μεγάλο πράγμα επίσης να ξέρεις να διαχειρίζεσαι καταστάσεις για αυτό άλλωστε και οι μεγάλες ΠΑΕ πληρώνουν επικοινωνιολόγους που ξέρουν να αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως πρέπει.

Επίσης μεγάλο πράγμα η χ-ψ ΠΑΕ να είναι “σφιχτή” στα αποδυτήρια, να ΜΗΝ περνάει ΤΙΠΟΤΑ προς τα έξω ώστε να δίνει πάτημα σε πολιτικούς η δημοσιογράφους να κάνουν το παιχνίδι τους με τον σύλλογο. Βλέπουμε εδώ και καιρό πολιτικά στοιχεία της πόλης να προσεγγίζουν τον σύλλογο ΚΑΙ όχι για καλό. Αυτά μας θυμίζουν ΠΑΟΚ άλλων δεκαετιών προ Ιβάν Σαββίδη ή Ολυμπιακού επί Κοσκωτά. Το αγωνιστικό πρέπει να μένει απομονωμένο και ΔΥΣΤΥΧΩΣ όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα αγγίζεται μέχρι και αυτό.

Στο aox1967.gr κρατάμε σιγή “ασυρμάτου” καιρό τώρα για να ΜΗΝ “κιτρινίσουμε” . Ο στόχος μας είναι ΕΝΑΣ. Η άνοδος. Μέσα από την άνοδο μπορούνε όλα τα υπόλοιπα να περάσουν έχοντας και το κίνητρο των εσόδων. Με κάποιον τρόπο τον μεγαλομέτοχο ( φώτο ) πρέπει να τον “γλυκάνουμε” για τα λεφτά που βάζει. Και τα βάζει…χοντρά.

Επειδή οι “καρχαρίες” και οι “κροκόδειλοι” που μαζεύονται στο πλάι της ομάδας είναι πολλοί και ΧΩΡΙΣ οπαδική ιδιότητα αλλά για ιδιοτελείς σκοπούς , αναφερόμαστε σε ΜΜΕ και θεσμικά στελέχη της πόλης , καλό είναι να γνωριζόμαστε ή καλύτερα να επαναγνωριστούμε (sic) . ΔΕΝ νοείται ΜΙΑ μέρα πριν από ένα ΚΡΙΣΙΜΟ ματς να βγαίνει προς τα έξω η άφιξη του μεγαλομετόχου από την Αυστραλία όταν αυτή ΔΕΝ είναι σίγουρη.

Και ξέρετε γιατί ; Γιατί υπάρχουν απαγορεύσεις ακόμα και σήμερα από την Ωκεανία προς την Ευρώπη. Γιατί… αυτό πρωτίστως κάνει ΚΑΚΟ στην ομάδα αλλά και την εικόνα του μεγαλομετόχου ότι ΔΕΝ έρχεται. Λες και στο 2021 οι μεγαλομέτοχοι πρέπει να είναι παρόντες στους αγώνες όταν για παράδειγμα στο εξωτερικό πηγαίνουν σε 3-4 ματς τον χρόνο. Με τόσες επιχειρήσεις…πού να προλάβουνε ; Στην εικόνα όμως του κάνεις ΚΑΚΟ γιατί ΑΝ ΔΕΝ έρθει, θα βγει ο εκάστοτε αμόρφωτος και θα τον χαρακτηρίσει ΑΦΑΝΤΟ. ΑΦΑΝΤΟ αυτόν που ΠΛΗΡΩΝΕΙ. Και όλα αυτά…μια ημέρα ΠΡΙΝ το παιχνίδι.

Εμείς ΔΕΝ ανεβάσαμε κάτι χτες απέχοντας από όλο αυτό το “σορολόπ”. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια σοβαρότητα , όση μας έχει απομείνει , αλλά θα αλλάξουν πολλά στο μέλλον. Πρέπει να αλλάξουν ανεξαρτήτως κατηγορίας. Υπάρχει μια λέξη που πρέπει να μείνει αναλλοίωτη . ΣΤΕΓΑΝΑ. Να γίνουν όπως πρέπει. Κλειστά. Άλλο εξωτερίκευση και άλλο “καφενειακές” καταστάσεις που μας κάνουν κακό. Κατά τα λοιπά εμείς ενημερωνόμαστε ότι οι απαγορεύσεις είναι τέτοιες και οι καραντίνες “15ημερες” που κρατάνε εκτός Ευρώπης τον μεγαλομέτοχο που  επιθυμεί να έρθει όχι μόνο για την Ξάνθη. Αλλά και για τις επιχειρήσεις του. Η IUGIS μπήκε ήδη στην Ελλάδα δυναμικά όπως και η ENVIROFINA. Να διαβάζετε να ενημερώνεστε …

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ και τίποτα άλλο.

One thought on “Κάποιοι ΔΕΝ βάζουν μυαλό ούτε ΤΩΡΑ στις κρίσιμες στιγμές.

  1. συμφωνώ απολυτα με τις σκέψεις σου. όμως η ομάδα είναι ομάδα βετεράνων. ‘Οποτε χρειάστηκε ΝΑ ΠΑΊΞΕΙ ΜΕ ΡΥΘΜΌ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΜΆΔΕς ΠΧ Εργοτελης τρικαλα ιωνικος δεν μπορουσε. παικτες οπως δημουτσος τατος παπαζογλου κρυβόταν. πρωην παικτες με κακη νοοτροπια και παιζοντας μονο οταν εχουν την μπαλα. ποδοσφαιρο παρελθόντων ετων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *