Προσπάθεια του Παναιτωλικού να “τσιτώσει” τους παίκτες !

Μια ομάδα αποτελεί έναν οργανισμό. Όπου οργανισμό βάλτε διοίκηση, αγωνιστικό τμήμα, οπαδούς και δημοσιογράφους.

Η πραγματικότητα είναι πώς ότι και να πράξουν οι υπόλοιποι, τα “φώτα” πάντα θα συγκεντρώνονται στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή που θα είναι οι τελικοί αποδέκτες είτε των παραπόνων είτε των εκφράσεων θαυμασμού από τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Μια “γύρα” στα ΜΜΕ που επικοινωνούν τον Παναιτωλικό σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει πλέον μεγάλη πίεση για τον αγώνα της Κυριακής. Ακόμα και το πανελλήνιας δυναμικής gazzetta.gr -που μέσω του Γιώργου Ντυμένου “παίζει” συχνά τους Αγρινιώτες- ασκεί σκληρή κριτική σε τεχνικό team και ποδοσφαιριστές θέτοντας τους προ των ευθυνών ενόψει του παιχνιδιού με την Ξάνθη.

Για τους Αγρινιώτες τα έχουμε πει δεκάδες φορές, οι αναγνώστες του aox1967.gr άλλωστε ΔΕΝ διαβάζουν τυποποιημένα πράγματα copy-paste που τα βρίσκεις στον σωρό, αλλά δεδομένα αγωνιστικά και παρασκηνιακά που ισχύουν. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην ΙΔΙΑ ακριβώς φάση που είμασταν εμείς την περασμένη τετραετία. Ένας μεγαλομέτοχος που “φωνάζει” ότι θέλει να πουλήσει και μια διοίκηση που μοιάζει φθαρμένη στον χρόνο. Αυτά τα δεδομένα ΔΕΝ μπορεί παρά…να βγούνε και στον αγωνιστικό χώρο.

Ακόμα και έτσι όμως παραμένουν ομάδα Super League 1 που παίζει -σχεδόν- πλήρης , με παίκτες που έχουν βιογραφικά και παραστάσεις και το κακό κλίμα που μοιάζει να επικρατεί τώρα μπορεί να γυρίσει “τούμπα” πολύ εύκολα. Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι, χωρίς διάθεση υπερθεματισμού της αξίας του αντιπάλου αλλά παράλληλα δίχως να μηδενίσουμε την ποιότητα του.

Πάντως θυμηθήκαμε πώς είναι να παίζεις με μια ΣΟΒΑΡΗ ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκα 1. Σοβαροί οι άνθρωποι, χωρίς φανφάρες και λοιπές “ψευτομαγκιές”, ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και μόνο με αυτό. Το γιατί “χάσανε” την σπιρτάδα τους είναι μια άλλη – τόσο απλή – ιστορία…

One thought on “Προσπάθεια του Παναιτωλικού να “τσιτώσει” τους παίκτες !

  1. πρέπει να είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι για όλα, μπορεί να χρησιμοποιηθούν διάφορα μέσα πίεσης
    φαντάζομαι και η πολιτεία θα λάβει τα μέτρα της, σεβόμαστε τον Παναιτωλικό, νομίζω πάντα είχαμε καλές σχέσεις
    το έδειξε το πρώτο παιχνίδι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε
    πάμε για για τη νίκη με καθαρό μυαλό, πίστη και λίγη τύχη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *