Στο Αγρίνιο και κατευθείαν προπόνηση η ομάδα που πέταξε με ΤΣΑΡΤΕΡ

Απίστευτες οι διευκολύνσεις που παρέχει η ομάδα στο αγωνιστικό τμήμα και μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τα…μισά να γράψουμε, θα αντιληφθείτε ότι συζητάμε για “κιμπάρηδες” ανθρώπους που ΔΕΝ φοβούνται να προσφέρουν σημαντικά ποσά για να λειτουργήσει ορθολογιστικά ο σύλλογος.

Οι πτήσεις για την Δυτική Ελλάδα ΔΕΝ αποτελούν εύκολες περιπτώσεις και οι περισσότεροι είτε ταξιδεύουν για Πάτρα και από εκεί οδικώς με τις συμβατικές πτήσεις είτε…για Αθήνα. Οι αποστάσεις βλέπετε είναι μεγάλες. Όχι όμως η Ξάνθη . Με εντολή του Bill Papas η ομάδα ταξίδεψε με ειδική πτήση charter για το Άκτιο που είναι πολιτικό/στρατιωτικό αεροδρόμιο και από εκεί με λεωφορείο μεταφέρθηκε στο Αγρίνιο ( 1 ώρα και 50 λεπτά η απόσταση ) όπου αφού παρέδωσαν αποσκευές στο ξενοδοχείο άμεσα μεταφέρθηκε σε τοπικές εγκαταστάσεις και προπονήθηκε κανονικά ενόψει του αυριανού αγώνα στις 19:30 ( NOVA ) .

Η αποστολή της Ξάνθης ΔΕΝ ανακοινώθηκε αλλά με ασφάλεια μπορούμε να σας αναφέρουμε ότι εντός αυτής βρίσκονται οι Ανδρέας Τάτος και Τάσος Παπάζογλου που πάντως παραμένουν αμφίβολοι. Ερωτηματικό αποτελούν και οι επίσης τραυματίες Γκαρσία, Μυστακίδης και Μπριλάντε που πάντως πολύ δύσκολα θα προλάβουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *