Δώστε άνοδο στον λαό ! Δώστε δικαίωση στον σύλλογο ! Βάλτε “φωτιά” στην επόμενη ημέρα !

Όλη η πόλη “βράζει”. Δεν είναι γούρι και ξέρουμε τι θα μας πείτε. “Τα ίδια λέγατε την Τετάρτη” ! Η πραγματικότητα όμως είναι. Προσπαθώ να θυμηθώ πότε ξανά αυτή η ομάδα ήταν “talk of the town”. Οι ημέρες θυμίζουν τελικό Κυπέλλου το 2015. Μπαράζ σωτηρίας το 2014 και Καυταντζόγλειο το 2009.

Ακόμα και τότε όμως υπήρχαν φωνές…αντιπολίτευσης. Οι “δεν ασχολούμαι” . Οι παρεξηγημένοι με την προηγούμενη διοίκηση. Αυτό σήμερα ΔΕΝ ισχύει. Ίσως για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια όλη η πόλη μοιάζει ενωμένη. Η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα 1 θα είναι δικαίωση του συλλόγου, του ποδοσφαιρικού λαού της πόλης και θα βάλει “φωτιά” στην επόμενη ημέρα. Θα δώσει “φτερά” στα πόδια του Βασίλη Παπαδημητρίου που ετοιμάζεται για περαιτέρω αλλαγές εξέλιξης που θα δώσουν μεγαλύτερη δυναμική στον ΑΟΞ.

Το σημαντικό όμως είναι η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο σημερινό παιχνίδι. Να παραμείνει σοβαρή, όχι αμήχανη στην όποια πίεση υπάρξει από τους Αγρινιώτες. Να έχει αυτοπεποίθηση, σιγουριά στις προσπάθειες της και -κυρίως- έλλειψη φόβου. Φανερό σεβασμό αλλά όχι ηττοπαθής λογική. Να πούμε μια αλήθεια, βέβαια ; Στα μεγάλα ματς ο ΑΟΞ φέτος ήταν εκεί. Έχει τον προπονητή που διαχειρίζεται τέτοια ματς. Έχει το έμψυχο δυναμικό που παρά τους τρομακτικά πολλούς τραυματισμούς άντεξε και μας έφτασε έστω και στα χασομέρια…στον στόχο της ανόδου. Έχει την διοίκηση που παρέχει ευκολίες επιπέδου Champions League στους παίκτες και θα εξηγήσουμε τις επόμενες ημέρες τι εννοούμε . Τέλος έχει και τον κόσμο της που είναι ΕΔΩ. Αν κάποιος ψάχνει περισσότερο την ηθική δικαίωση του είναι αυτός.

Είναι ένα ιστορικό ματς. Ένα παιχνίδι που θα το συζητάμε με τα παιδιά μας ,τα εγγόνια μας. Παιχνίδι που γαλουχεί νοοτροπίες, φέρνει οπαδούς , ποτέ μας δεν κοιτάξαμε νίκες ή ήττες. Προσπάθεια θέλαμε να δούμε και ΝΕΥΡΟ. Αυτό απαιτούμε σήμερα από την ομάδα. Νοοτροπία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΠΑΘΟΣ και ψυχή. Τα υπόλοιπα είναι για τους προπονητές. Αν έχουμε τα παραπάνω, ΔΕΝ έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *