Το σχόλιο του α΄ ημιχρόνου

Παλικαρίσια, με τσαμπουκά και πειθαρχία αγωνίζονται οι παίκτες μας στο α΄ ημίχρονο. Έχοντας  καλή συνοχή στις γραμμές ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 10΄ με τον Έμπερτ ενώ και  στο 16΄ ο  έφτασαν κοντά στο γκολ όταν Εμπερτ εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ αλλά  δεν βρέθηκε συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας .

Μετά το 20΄ ο Παναιτωλικός άρχισε σταδιακά να ανεβάζει στροφές και την πρώτη  δύσκολη στιγμή για την Ξάνθη να έρχεται σε αυτό το λεπτό με το πολύ καλό σουτ του Μεντόσα. Μεντόσα , Μπαρμπόσα και Ντίαζ προσπαθούσαν για τον Παναιτωλικό αλλά οι παίκτες μας με πρώτο και καλύτερο τον Τάσο Παπάζογλου στέκονται εξαιρετικά πίσω. Κακή υπόδειξη του βοηθού στον Σιατραβάνη στο 27΄ .

Να δούμε πόσο θα αντέξει ο Παπάζογλου στο β΄. Ζεσταίνονται οι Θυμιάνης, Τεσίγια και Τάτος. Πάμε δυνατά στο δεύτερο να τελειώνουμε!!!!

2 thoughts on “Το σχόλιο του α΄ ημιχρόνου

  1. Μέχρι εδώ ήταν. Σήμερα παρά την προσπάθεια, είμασταν κουρασμένοι μάλλον από την Τετάρτη, κατώτεροι των περιστάσεων και για 85 λεπτά πλην ελαχίστων στιγμών χωρίς δυνάμεις παρακολουθούσαμε τη ροή του αγώνα σε αμυντικό ρόλο, ε λογικό είναι να γίνει η στραβή. με αυτό το υλικό και τόσο που φτάσαμε είναι επιτυχία. Ο γέγονε γέγονε η past is dust. Ας γίνει μάθημα για την επόμενη χρονιά και μιλάω για ξεσκαρτάρισμα και πιο σοβαρό προγραμματισμό. Το είδαμε μέσα στη χρονιά, πόσο να βασιστείς στους παλαίμαχους και κάποιοι πρέπει να τρέχουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *