Το “παραμύθι” έχει δράκους, λιοντάρια και ύαινες

Αδειοδοτήθηκε ο ΑΟΞ από την ΕΕΑ. Λίγες ημέρες πριν η προηγούμενη διοίκηση μέσω του νομικού της τμήματος ζητούσε την άρση του προστίμου των 350.000 Ευρώ από την ίδια επιτροπή. Το αίτημα απορρίφθηκε.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη αδειοδοτούσαν όμως τους Θρακιώτες και ενέκριναν την μεταβίβαση των μετοχών από την εταιρεία INSPORTS των Πανόπουλου-Συγγελίδη στον Βασίλη Παπαδημητρίου. Στην ουσία δηλαδή παραδεχόντουσαν ότι οι μετοχές ανήκαν στους δυο πρώην ιδιοκτήτες της Ξάνθης και όχι σε παρένθετο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.

Σε ένα Ελληνικό ποδοσφαιρικό θεσμικό περιβάλλον που είδε το CAS να αναφέρει ότι Ξάνθη και ΠΑΟΚ ΔΕΝ συνδέονται μεταξύ τους και έπρεπε να ακυρωθούν οι όποιες ποινές αλλά επειδή οι Πανόπουλος-Συγγελίδης ΔΕΝ “έτρεξαν” να βρούνε το δίκιο τους στην Ευρώπη, έδινε ξεκάθαρα την δυνατότητα στην Ελληνική Ομοσπονδία να παρέμβει κατά το δοκούν. Αυτή όμως ΔΕΝ το έπραξε και όχι μόνο η ομάδα ΔΕΝ επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα 1 , διατήρησε και τα πρόστιμα της που συνολικά ξεπέρασαν τις 600.000 Γιούρο.

Και φέτος όμως όλα καλά, η ομάδα αδειοδοτήθηκε , βάζει τα λεφτά της για μεταγραφές, πληρώνει κόσμο και κοσμάκη την στιγμή που η Σούπερ Λίγκα 2 λιμοκτονεί οικονομικά. “Γελάνε και τα τσιμέντα” με τους αδικημένους της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών που χρωστούν σε όποιον μιλάει Ελληνικά και αλλάζουν τα ΑΦΜ όπως εμείς τα πουκάμισα. Ο πραγματικός αδικημένος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένας και ΔΕΝ “καζαντζιδήζουμε”. Είναι η αλήθεια. Αυτός είναι ο ΑΟΞ. Κανένας άλλος. Από το πουθενά βρισκόμαστε σε έναν “βούρκο” που για να βγεις πρέπει…να παλέψεις μαζί του και να συμπεριφερθείς σαν τα “γουρούνια” . Και αυτό θα πράξουμε.

Μην μας λένε όμως ότι κανένας ΔΕΝ γνώριζε. Όλοι γνώριζαν τι θα συμβεί στην Ξάνθη. Το παραμύθι έχει “δράκους”, “ύαινες” και “λέαινες”. Η ομάδα αποτέλεσε το θύμα μιας κατάστασης που ακόμα και σήμερα υποδεικνύει τους ρόλους των μεγάλων ομάδων. Oι “μεγάλοι” συντάσσονται στα τηλεοπτικά , ΔΕΝ επιθυμούν ΞΕΚΑΘΑΡΑ την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και επιθυμούν μεγαλύτερα έσοδα σε υπερβολικό βαθμό από τους “μικρομεσαίους”. Της πλάκας πρωτάθλημα, της πλάκας ποδόσφαιρο, η 20η θέση είναι ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ για μια χώρα που οδηγείται μαθηματικά σε διάλυση σε ένα άθλημα που το 2004 ΔΕΝ άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *