Ρόστερ 2021-2022 : Αμυντικοί Μέσοι

Ολοκληρώθηκε και το έμψυχο δυναμικό στους αμυντικούς – κεντρικούς μέσους. Παίκτες που παίζουν στις θέσεις “6” και “8” δηλαδή και θα τραβήξουν φέτος το “κάρο” στην μεσαία γραμμή για τον σύλλογο.

  1. Βιθέντε Γκόμεζ (33) : Με μεγάλη καριέρα στην Primera Division της Ισπανίας, έρχεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην μεσαία γραμμή του συλλόγου και υπάρχουν απαιτήσεις βάση προσόντων.
  2. Ραχίντ Ατμανέ (28) : Στην θέση του “κόφτη” ο Γαλλοαλγερινός αν και ακόμα ΔΕΝ έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων καθώς με την έναρξη τους είχε μυϊκό τραυματισμό, είναι θέμα χρόνου η είσοδος στο κανονικό πρόγραμμα.
  3. Kώστας Θυμιάνης (20) : Πλέον έχει παρουσία δυο γεμάτων ετών στον σύλλογο και τα ατομικά λάθη του παρελθόντος απαγορεύονται. Υπάρχουν απαιτήσεις αλλά και μεγάλα προσόντα που καλείται να διαχειριστεί με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Η ομάδα τον υπολογίζει είτε στο “6” είτε στα στόπερ.
  4. Hλίας Τσέλιος (23) : Εξαιρετική η τελευταία διετία στον Εργοτέλη, το όνομα του ακούστηκε μέχρι και για τις μεγάλες ομάδες αλλά η Ξάνθη έκανε το “μπαμ” με την απόκτηση του και περιμένει πολλά από την περίπτωση του στην θέση “8” και “10”.
  5. Αλέξανδρος Δόρης (23) : Ο αμυντικός μέσος έρχεται με φόντο την σκληρή δουλειά από τον Ηρακλή Τρίγλιας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
  6. Μόντζ Φαμπιάν (20) : Η έκπληξη της προετοιμασίας για πολλούς. Ο νεαρός Αυστραλός έδειξε στοιχεία καλού τεχνίτη με ποδοσφαιρικό μυαλό και μπαίνει δυναμικά στο ρόστερ για τις θέσεις “8” και “10” με έναν σκληρό -βέβαια- ανταγωνισμό μπροστά του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *