Όλο το προπονητικό team της ΠΑΕ στις ακαδημίες !

Ο Νίκος Κεχαγιάς από την ώρα που ανέλαβε την διεύθυνση των ακαδημιών είχε ως πρώτο μέλημα του να μπούνε τα σωστά άτομα στις κατάλληλες θέσεις . Ένα κράμα νέων και έμπειρων ανθρώπων που θα έχουν ως στόχο την ΔΟΥΛΕΙΑ και με προσανατολισμό την εξέλιξη των νέων παιδιών.

Άνθρωποι με περγαμηνές και τεράστια βιογραφικά όπως ο Χρήστος Μαλαδένης και ο Χρήστος Σαμαράς προστέθηκαν στο staff των ακαδημιών για να λειτουργήσουν ως πρότυπα ενώ παράλληλα πρόσωπα όπως ο νέος σε ηλικία αλλά με αρκετές εμπειρίες Γιάννης Αποστολίδης ή ο Κώστας Προδρομίτης θα λειτουργήσουν επιστημονικά για τους στόχους που προαναφέραμε.

Για να μπείτε…στο “παιχνίδι”, η Κ-19 θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Νέων της SUPER LEAGUE 2 . Η Κ-17 στο πρωτάθλημα της Super League 1 στο οποίο έγινε ΑΠΟΔΕΚΤΗ η αίτηση της να συμμετάσχει ενώ η έκπληξη αφορά την Κ-15 . Εκεί φάνηκε και η εμπειρία του Κεχαγιά που ΔΕΝ έμεινε με “σταυρωμένα” τα χέρια. Θα μετατραπεί σε ” ΑΟΞ 2 ” και θα συμμετάσχει στην Γ! ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ευχαριστεί όλους τους προηγούμενους προπονητές που δεν συνεχίζουν την συνεργασία τους με την Ακαδημία και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει τους προπονητές και το προσωπικό στα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ για την προσεχή αγωνιστική περίοδο που θα είναι οι:

Στην Κ-19, προπονητής ο Γιάννης Αποστολίδης με άμεσο βοηθό τον Ιάσωνα Βασιλειάδη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Νίκο Καλαϊτζή.

Στην Κ-17, προπονητής ο Κώστας Προδρομίτης με άμεσο βοηθό τον Γιάννη Δημητριάδη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Νίκο Καλαϊτζή.

Στην Κ-15, προπονητής ο Χρήστος Σαμαράς με άμεσο βοηθό τον Δημήτρη Γκόγκο και προπονητή τερματοφυλάκων τον Λεωνίδα Αγγελή.

Στην Κ-13, προπονητής ο Χαλήλ Οσκάν με άμεσο βοηθό τον Χρήστο Μαλαδένη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Λεωνίδα Αγγελή.

Στην Κ-11, προπονητής ο Μπάμπης Κορωνίδης με προπονητή τερματοφυλάκων των Λεωνίδα Αγγελή.

Γιατρός της Ακαδημίας του ΑΟΞ είναι ο χειρούργος ορθοπεδικός Γιάννης Κουτσογιάννης.

Φυσιοθεραπευτές της Ακαδημίας είναι ο Νίκος Καμήλογλου και ο Δημήτρης Πουρναράκης.

Φροντιστής των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης είναι ο Δημήτρης Σεβδίλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *