Προς όλες τις ακαδημίες του Νομού, κοινοποιήστε : ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά μέχρι 16 ετών στον αγώνα με τον Ολυμπιακό !

Όπως μας έγινε γνωστό, στο αυριανό παιχνίδι του ΑΟΞ με τον Ολυμπιακό B! στο XANTHI FC ARENA (ώρα έναρξης 16:30) , δικαίωμα για ΔΩΡΕΑΝ είσοδο έχουν οι ακαδημίες της περιοχής μας.

Συγκεκριμένα παιδιά μέχρι 16 ετών τα οποία ανήκουν σε ΟΛΕΣ τις ακαδημίες του Νομού –με την ομάδα να αναπτύσσει πλέον ΣΤΕΝΗ συνεργασία μαζί τουςθα έχουν την δυνατότητα παρουσία ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ του εκάστοτε συλλόγου ( προπονητής ή γυμναστής για παράδειγμα) να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ την αναμέτρηση.

Για τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με την επίδειξη SELF TEST και για τα παιδιά ηλικίας 13-16 RAPID ή μοριακού TEST (εκτός αν υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ).

Για τον συνοδό της ακαδημίας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης !

Παρακαλούνται όπως οι υπεύθυνοι των ακαδημιών ενημερώσουν γονείς και αθλητές για την δυνατότητα που υπάρχει για την παρακολούθηση του αυριανού αγώνα.

Ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια για τον ΑΟΞ ώστε να πετύχει τον στόχο της ανόδου και ΔΕΝ περισσεύει κανείς !

Για τους υπόλοιπους ΠΛΗΝ ακαδημιών :

Θυμίζουμε ότι αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ η τιμή εισιτηρίου είναι στα 10 €.

Δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά έως 6 ετών, αλλά και για όσους έχουν προμηθευτεί την κάρτα διαρκείας του ΑΟΞ. Γι’ αυτούς, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η απόδειξη για να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς την αγορά εισιτηρίου.

Πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικών όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Από 6 έως 12 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού self test που θα πιστοποιούνται μέσω της εφαρμογής gov.gr και θα είναι δηλωμένα εντός 24ων ωρών.

Από 13-18 ετών αναγκαία είναι η προσκόμιση αρνητικού radip test (48 ωρών) ή μοριακό (72 ωρών).

Για τους φιλάθλους η Θύρα που θα είναι ανοιχτή θα είναι η Β1 (απέναντι από τα επίσημα).

ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και απαιτούνται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου αλλά και ταυτότητα για την ταυτοπροσωπία.

Οι δημοσιογράφοι / φωτογράφοι που θέλουν να καλύψουν το παιχνίδι προετοιμασίας, οφείλουν να ενημερώσουν την ΠΑΕ με σχετικό e-mail στο press@xanthifc.gr μέχρι την Παρασκευή και ώρα 15:00.

Η είσοδός τους θα γίνει από την σκάλα που οδηγεί κατευθείαν στις δημοσιογραφικές θέσεις.

Σε νέα ημερομηνία ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ Β’ στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την έναρξη της SL2. Μόλις οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες θα υπάρξει σχετική ενημερωτική ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *